Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 48
Определих, че идеалната работа за мен е тази, в която мога да пиша умни есета за живота си и работодателят ми ще ми даде достатъчно пари не само, за да живея комфортно, но и да купя много, много нови чифтове обувки.
Джен Ланкастър
Отнасяйте се към парите така, както бихте искали да се отнасят с вас.
Джен Синсеро
Всички пари представляват кражба... Да откраднеш от богатите е свещен и религиозен акт. Докато плячкосването, човекът към собственото си аз е истина.
Джери Рубин
Дяволски пари. Винаги заради тях се разстройваш.
Джеръм Дейвид Селинджър
Не е дъждът, снегът, шефът, състезанието, съпругът, парите, колата, работата или децата - това сте вие! И винаги е било така.
Джефри Гитомър
Богатите връзки водят до много повече от пари. Те водят до успех, реализация и богатство.
Джефри Гитомър
Първата ми пишеща машина ми струваше 75 долара. Не мога да ви кажа колко часа ми отне да спечеля тези пари, нито колко се гордеех с този предмет. Написах първите си книги на нея. Те никога няма да бъдат публикувани, но това е добре.
Джефри Зелдман
Сега не всяка публикация в блога или "Топ 10 начина за печелене на пари в интернет" заслужава да живее вечно. Но има злато сред отпадъците и има уеб публикации, които бихме направили добре да ги запазим за исторически цели.
Джефри Зелдман
И все пак днес религията намаля, особено при високоразвитите нации. Сега предпочитаният метод за контрол е чрез пари.
Джим Марс
Модата не е изкуство. Модата даже не е култура. Модата е реклама, а рекламата е пари. И за всеки долар, който вие заработвате, някой трябва да плати.
Джия Каранджи
Хората навсякъде по света са гладни за икономически възможности. И става дума за много повече от това да можеш да правиш пари.
Джо Байдън
Думите са безполезни и понякога е хубаво да мечтаем на глас, но щом става въпрос, със сигурност ще са нужни пари.
Джо Р. Лансдейл
...паричните въпроси не го интересуват. В крайна сметка, защо човек би спечелил пари, ако има съпруга за това?
Джоел Розенберг
С повече пари можете да се грижите по-добре за себе си и да използвате вашата страст и по-висока цел в света. Печелете повече, за да можете да дадете повече от себе си и да вложите парите си в каузи, които правят света ни по-добър.
Джон Асараф
Не ме интересува кой ще получи парите. Но за мен е важно някои да не ги получават.
Джон Гришам
Ако не цените парите и не търсите богатство, най-вероятно няма да ги получите. Трябва да търсите богатство, за да може то да търси вас. Ако във вас не възникне горещо желание за богатство, богатството няма да възникне около вас. Наличието на определена цел за придобиване на богатство е от съществено значение за придобиването му.
Джон Демартини
Ако човек има пари, значи той вече не е смешен. Значи е сериозен. Просяците излязоха от мода.
Александър Валентинович Вампилов
Парите развиват фантазията и в хладните души. С тях непременно искаш да летиш.
Александър Велтман
Подобно на всички селяни, родителите му година след година, дори във времена на отчаяна нужда, постепенно спестяваха пари за погребението.
Джон Едуард Уилямс
Реалният риск не се променя. Трябва да усетя, че преследвам нещо. Ако изкарвам пари, добре. Но предпочитам да се стремя. Това е стремежът, човече, това е, което искам.
Джон Колтрейн
Твърде лесно е да пътешестваш, когато имаш пари.
Джон Кракауер
Треньорът печели парите си в промеждутъка между мачовете.
Джон Крос
Предишна
1
...
47
48
(Текуща)
49
...
60
Следваща