Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 47
Много от най-големите и най-мащабни инвестиции, които правим в живота си, са инвестиции, които имат малко или нищо общо с парите.
Дениъл Куин
Забравете за парите и за това, как ще ги изкарвате.
Джак Ма
Понякога просто влизаш там и се принуждаваш да работиш и може би ще излезе нещо добро, нали знаеш? Срокове и неща ви правят креативни. Възможност и да си кажете, че имате цялото време на света, всички пари на света, всички цветове в палитрата, всичко, което искате - това просто убива креативността.
Джак Уайт
Не обичам да си улеснявам работата. Как постигате нещо, ако няма борба? Ако трябва да създам борба, която не съществува, ще го направя. Ограниченията във времето и парите са чудесен начин да го направите.
Джак Уайт
Не мога да преценя какво мотивира хората. Всички сме трогнати от едно от четирите неща или комбинация от тези четири неща: пари, романтика, признание или оцеляване.
Джак Уайт
Щастието е по-важно от парите всеки ден.
Джак Уайт
Аз съм комерсиален артист, защото рисувам, за да си изкарвам прехраната. Ние, които печелим пари от това, което произвеждаме, сме комерсиален артисти.
Джак Уайт
Добрите филми не се правят с пари, а с талант.
Джеки Чан
Има само две средства - пари и слава. Притежавайки едното или другото, можеш да имаш всеки мъж, когото си пожелаеш.
Джаклин Сюзан
- Ами парите ми? - Забрави за тях. - Но това са 200 долара! - Запиши ги за сметка на своят опит.
Джанет Уолс
Освен парите има още много други нематериални ценности.
Джанлуиджи Буфон
Маркетингът е всеки контакт с вашата компания с всеки от външния свят. Всеки къс контакт. Това означава много възможности за маркетинг. Това не означава да инвестирате много пари.
Джей Конрад Левинсън
Като автор редовно получавам пари, за да разбивам собственото си сърце.
Джейми Форд
Не правете нещо само за парите. Парите са страничен ефект от постоянството. Настоявате в неща, които ви интересуват. Проучете интересите си. След това продължете. След това се насладете на всички странични ефекти.
Джеймс Алтъчър
Парите никога няма да ви направят щастливи, нито някога са били предназначени за това. Щастието идва отвътре. Парите в най-добрия случай ще ви направят по-удобно.
Джеймс Артър Рей
Разнообразните заплахи, с които се сблъскваме, са все по-кибер-базирани. Голяма част от най-чувствителните данни в Америка се съхраняват на компютри. Губим данни, пари и идеи чрез киберпрониквания. Това заплашва иновациите и като граждани сме също така все по-уязвими от загубата на личната си информация.
Джеймс Коми
Никой никога не е губил пари, подценявайки интелигентността на американската общественост.
Джеймс Лий Бърк
Винаги помнете, - каза на дъщеря си, - че в тази страна имаме най-добрите равини, които можете да купите за пари.
Джеймс Мичънър
Актьорството ми носи много пари, но удоволствието от него е много по-малко, от четенето на Фолкнър.
Джеймс Франко
Но всички хубави неща свършват, често тъжен ядосан нещастен край. Причината за такъв край обикновено може да бъде намалена до едно от трите неща: пари, болест, загубена любов.
Джеймс Фрей
Просто мисля, че е страхотен свят да разказваш истории, да разказваш страхотни истории: пари, секс, слава и скандал. Това са страхотни теми за работа.
Джеймс Фрей
Веднага щом съберете пари, забелязвам, разговорът става социологически, след това политически, после морален.
Джейн Смайли
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
60
Следваща