Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 46
Правите свои каскади като актьор и в крайна сметка се наранявате. Това не е ваша работа. Имате каскадьори. Каскадьори правят много пари.
Дани Трехо
Електронната култура създаде бездушни заместители на свързващите ритуали - телевизията замени племенните легенди, разказани от огъня; "бърза храна", консумирана в разсейване, заменя мястото на споделеното хранене. Заменихме материята с Mater (женски принцип), парите с майчиното мляко, предметите с емоционални връзки.
Даниел Пинчбек
Парите могат да потушат присъщата мотивация, да намалят представянето, да смажат креативността, да насърчат неетичното поведение, да насърчат краткосрочното мислене и да доведат до пристрастяване.
Даниъл Пинк
Според мен повечето бракове се основават или на пари, или на страх да останат сами.
Даниъл Силва
Купуваме неща, от които нямаме нужда, с пари, които не трябва да впечатляваме хората, които не харесваме.
Дейв Рамзи
Колкото и да искам да помагам на хората, отдавна трябваше да приема факта, че да си глупав с парите не е незаконно.
Дейв Рамзи
Печеленето на пари е 80 процента поведение и 20 процента знания за главата. Какво да направите не е проблемът; прави го е. Повечето от нас знаят какво да правят, но просто не го правят. Ако мога да контролирам човека в огледалото, мога да бъда слаб и богат.
Дейв Рамзи
Финансовият мир не е придобиване на неща. Учи се да живееш с по-малко, отколкото изкарваш, така че можеш да върнеш пари и да имаш пари за инвестиране. Не можете да спечелите, докато не направите това.
Дейв Рамзи
Не искате да имате толкова много пари за ипотека всеки месец, че да не можете да се радвате на живота или да се грижите за другите си финансови отговорности.
Дейв Рамзи
Има няколко неща, които трябва да се научат за парите от Писанието и понятията за щедрост и дарение са там.
Дейв Рамзи
Като родители ние учим децата си за неща, в които се чувстваме компетентни. Ето защо толкова много родители не учат децата си за пари.
Дейв Рамзи
Повярвайте ми, знам, че можете да правите грешки с пари и въпреки това да отглеждате умни деца. Можете да започнете нова семейна традиция да боравите с парите по правилния начин.
Дейв Рамзи
Събирачите на дългове обичат да играят на вашите емоции, защото смятат, че ще се поддадете и ще направите нещо, което наистина не можете да си позволите. Повечето от тях не се интересуват от вас или от вашата ситуация, стига да получат пари.
Дейв Рамзи
Хората, които дават големи пари в политиката, по принцип не са алтруисти.
Дейвид Брукс
Лесните пари никога не са лесни.
Дейвид Далглиш
Търговците в други банки, много от които имаха застави в кулите близнаци, осъзнаха, че първият им инстинкт не е бил да се тревожат за благосъстоянието на колегите си или геополитическите последици от атаката, а вместо това да търсят печеливши възможности за търговия. Тогава пак, парите не накараха ли света да се върти?
Дейвид Енрич
На мен са ми известни начини за правене на пари, за които вие нямате и понятие. Начинът "добре и непрестанно да се извършва тежка работа" никога не води към истински успех.
Дейвид Рокфелер
Докато гледах как майка ми коленичи до баща ми, сякаш баща ми искаше да ме научи на това в края на живота - когато нямате достъп до пари или вещи, когато дори не можете да отворите очи -Всичко, което ще ви остане, е пулсът ви, дъхът ви и връзката на душата ви с тези, които обичате.
Алекс Банаян
Африканските бегачи редовно тренират в САЩ и Европа, а Международният олимпийски комитет изпраща част от парите от игрите на олимпийски комитети в бедни държави, които използват парите за финансиране на собствените си програми.
Алекс Беренсън
Когато всички централи в даден регион работят с пълна пара, просто няма как да получите повече енергия.
Алекс Беренсън
Отделите за информационни технологии трябва да отделят огромно количество време и пари, като се притесняват за интегрирането на големи компютърни системи с милиарди клиентски данни.
Алекс Беренсън
Федералните закони срещу отказите забраняват на фармацевтичните компании директно да дават пари на пациентите за доплащане на лекарствата, които произвеждат.
Алекс Беренсън
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
60
Следваща