Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 44
Трябва да направим игра, като печелим пари. Има толкова много добро, което можем да направим с пари. Без него ние сме обвързани и оковани и изборът ни е ограничен.
Боб Проктър
Кажи истината. През цялото време. За всичко. Каква е алтернативата на радикалната честност? Загуба. Изгубено време, пропилени пари, пропилени възможности-пропилян живот.
Брад Блантън
Хората казват, че любовта се превръща в пари, но никой калкулатор не може да им помогне да разберат защо парите не се превръщат в любов. Цифрите не са достатъчни за това.
Бурхан Сьонмез
Добре известно е, че когато двама автори се срещнат, те веднага започват да говорят за пари като всички останали.
В. С. Притчет
Мъжете са създадени, за да изкарват пари, жените да ги харчат.
Валентин Красногоров
Ако съм спечелил пари от музика, никога не ми е било цел да го правя. Не го направих, за да стана известен.
Вангелис
Композитор съм. Не знам нищо за парите и търговските неща. Просто пиша музика.
Вангелис
Сега, когато в раницата ми имаше пари, градът изглеждаше различен.
Ванеса Дифенбо
... и не се привързваш към мъжете, парите, илюзиите и вещите.
Вера Полозкова
Ако имах парите, щях да си купя още един балон... за да можеш да го пуснеш.
Виктор Драгунски
Хората обичаха да си казват, че са уникални, че всеки е специален и стойността му не може да бъде измерена. Е, законът не го виждаше по този начин. Според закона човек се оценяваше точно колко пари може да спечели този човек.
Виктор Метос
Да убедят хората да придобият това, което не им е нужно, за пари, които нямат, за да създадат впечатление на тези, за които това няма никакво значение - днес това в това мошеничество са станали наистина виртуози.
Виктор Папанек
Добрият живот струва добри пари.
Виктория Хислъп
Каква е разликата между спортистът-любител и професионалистът. Любителят, работи, стремейки се към определени резултати. А професионалистът, работи стремейки се към резултати, умножени по пари. Това е просто начин да печели.
Виталий Кличко
Приятелството няма нищо общо с парите.
Владимир Каминер
Държавите започнаха да осъзнават колко пари харчат за лишаване от свобода и колко пари харчат за тази нелепа война с наркотици, които всъщност са контрапродуктивни.
Айлет Уолдман
Не се изискват пари, за да обичате дете.
Айлин Гоудж
Никога не давайте назаем на хората пари, които не можете да си позволите да им подарите.
Айобами Адебайо
Което човек запази за себе си, - той го губи, но това което отдава на другите, навеки остава негово. Освен това нямате право да оставяте пари за себе си понеже те не принадлежат на вас, тъй като парите въобще не принадлежат на хората. Собственик на всички пари е дявола.
Аксел Мунте
Парите са само едно място за щедрост. Добротата е още по-ценна валута.
Алън Коен
Парите не могат да купят щастие, но парите могат да решат проблемите.
Алафеър Бърк
Склонността и умението за броене на пари са отличителен белег за хората на Съединените щати.
Всеволод Овчинников
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
60
Следваща