Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 40
Ако сте изключително добре познати и имате много желан продукт, тогава да, вероятно страдате малко от пиратство, по същия начин, че ако правите много пари, плащате повече данъци, отколкото ако не правите някакви пари.
Тим О'Райли
Като цяло обаче никога не бива да забравяме ролята, която играят парите в оформянето на живота на писателя, а животът неизбежно дава информация за творбата. Моята позиция е, че винаги искам да убедя издателя да ми даде достатъчно пари за това, което искам да правя. В същото време това, което искам да направя, е да достигна до пълна изява по начин, който съблазнява, който доставя удоволствие на хората по начин, по който те не са очаквали да бъдат доволни или дори искат да бъдат доволни.
Тим Паркс
Интелектуалната собственост е дълбоко оформена, която прави пари в съвременния свят.
Тим Харфорд
Не е ясно колко пари има Тръмп, но това не е достатъчно, за да има значение в Русия. Ако продължи да държи позицията си на корав милиардер, той ще бъде поласкан от руските медии, презиран от онези, които имат значение в Русия, и след това лесно ще бъде смазан от мъже, далеч по-богати и по-умни от него.
Тимъти Снайдър
Парите не ви променят; разкрива кой си, когато вече не трябва да си мил.
Тим Ферис
Поезията, тъй като е крайно безполезна, със самото си съществуване представлява протест срещу така наречения "реален свят" на заетост и правене на пари, така че трябва да прегърнем, поздравим и подкрепим нашите поети.
Том Ходжкинсън
Често съм казвал, че много по-разумна от кампанията "да направим бедността история" би била кампанията "да направим богатството история". В края на краищата богатите хора причиняват цялата вреда. Колкото по-малко пари печелите, толкова по-малко ресурси изразходвате.
Том Ходжкинсън
Най-голямото неврологично възбуждане за хората са другите хора. Това наистина ни вълнува. От гледна точка на наградата, това не са пари; не му се дават пари - това е хубаво - то прави неща с нашите връстници, наблюдава ни, сътрудничи си с нас.
Том Чатфийлд
Само по себе си образованието е отлагане, отлагане; казват ни да работим усилено, за да постигнем добри резултати. Защо? Така че можем да си намерим добра работа. Какво е добра работа? Който плаща добре. Ох. И това е? Цялото това страдание, само за да можем да спечелим много пари, които дори и да ги управляваме, така или иначе няма да решат проблемите ни? Това е трагично ограничена представа за това какво представлява животът.
Том Ходжкинсън
Хората убиват заради пари и власт, но най-безжалостните убийци са тези, които убиват заради идеята.
Антъни де Мело
Не вярвам в конспиративни теории, но ясно виждам как двигателят на парите се подхранва от фалшиви убеждения. А тези, които се възползват от успеха на кокосовото масло, не се стремят да спрат този локомотив.
Антъни Уорнър
Парите никога не трябва да променят нечии ценности... Печеленето на пари е само отчетна карта. Това е начин да разберете как се справяте.
Томас Станли
Винаги съм смятал, че тероризмът не се поражда от бедността на парите; породено е от бедността на достойнството. Унижението е най-подценяваната сила в международните отношения и в човешките отношения. Именно когато хората или нациите са унижени, те наистина се хвърлят и участват в екстремно насилие.
Томас Фрийдман
Друга езикова характеристика, свързана с психопатията, е склонността да се говори за власт, пари, секс и физически нужди, докато хората с по-ниска психопатия са склонни да говорят повече за семейството, приятелите и духовността.
Томас Чаморо-Премусик
Да, парите са важни. Но всичко е заради творческият процес.
Травис Скот
За мен като личност е важно да имам кариера като пример за децата си, да изкарвам парите си сама и да ги харча разумно и непредпазливо.
Трини Уудол
Част от всичко заработено е нужно да се заделя, а ако вие не умеете да правите икономия на пари, то във вас не е заложено семейно величие.
У. Клемънт Стоун
Просто знайте, че парите се натрупват от онези, които ги обичат и уважават.
Уеда Акинари
В Африка тези, които имат пари - бизнесмени и банки - не вярват във филма.
Уоле Шоинка
Никой писател няма право да прави толкова много пари. Наистина без дяволска помощ никой писател не може.
Уоле Шоинка
Нямам пари да ви дам, но имам идеи и организационен капацитет.
Уоле Шоинка
Парите са икономическа сила.
Уолтър Бейджхот
Предишна
1
...
39
40
(Текуща)
41
...
60