Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 39
Богатите хора избират да получават пари въз основа на резултатите. Бедните хора избират да получават пари въз основа на времето.
Т. Харв Екър
Парите са резултат, богатството е резултат, здравето е резултат, болестта е резултат, теглото ви е резултат. Живеем в свят на причина и следствие.
Т. Харв Екър
По-голямата част от хората нямат вътрешна готовност да печелят и съхраняват големи суми, както и да се противопоставят на изкушенията, неизбежните спътници на парите и успеха. Това, приятели мои, е основната причина за тяхната бедност.
Т. Харв Екър
Не става дума за това колко пари ми плащат. Това е просто любов към битката един на един. Чувствам се у дома. Обичам входовете на ринга, говоренето. Аз съм господарят на всичко.
Тайсън Фюри
Понякога емоциите могат да спечелят битки. Понякога даването на воля на чувствата ви в битка може да ви спечели битката. Когато това означава всичко за вас, това не е просто спортно състезание - боксов мач за пари или колани.
Тайсън Фюри
Имам хубава къща, хубави коли, хубави часовници, хубави неща. Имам пари в банката. Нямам нужда от няколко лири - както е сега. Всичко това е без значение за мен.
Тайсън Фюри
Просто трябва да преброя рундовете и да си преброя парите след това.
Тайсън Фюри
Аз съм като човекът, който винаги трябва да се бие, но никога не стига до бой. Той просто харчи пари.
Тайсън Фюри
Не са ми плащали милиони лири за никакви битки. Не съм изкарал никакви пари от бокса.
Тайсън Фюри
Това, което хората, които не творят, не разбират е, че след като вземете пари от машината, машината [филмовата индустрия] ви притежава.
Такър Макс
Театралният успех е предимно две променливи: кой е дистрибуторът и колко пари харчи.
Такър Макс
Не можеш сам да направиш нищо по телевизията... освен ако нямаш МНОГО пари, но можеш да направиш независим филм.
Такър Макс
В момента имаме критична ситуация в Гърция. Още докато говорим, където има открит опит на ЕС да унищожи Сириза, като я разцепи. Има германска упоритост и пълен отказ да се обмисли сериозно алтернатива. Причината дори не е липсата на пари, защото парите се въртят безкрайно в хазната на ЕС и утре може да отпишат дълга, ако искат. Но те не искат да го направят, заради избора на ляво правителство. Те искат публично да накажат Сириза, да я унижат, за да не стигне този модел по-далеч от Гърция.
Тарик Али
Парите бързо разкриват своето безсилие веднага щом желанията на човек достигнат областа на чувствата.
Теодор Драйзер
Цялата ни шибана култура е продължение на света на парите.
Теодор Розак
Парите показват своята истинска ценност, когато изчезнат.
Тери Гилиъм
Парите не гарантират щастие или спокойствие, те могат да отклонят ума ви от нещата, да ви разсеят, но не могат да заменят родовите неща, от които човек се нуждае!
Тери Макмилан
Макар че парите не винаги могат да ви купят щастие, липсата на пари винаги е предизвиквала мъка.
Тили Багшоу
Познавам и трите аспекта на бизнеса: страната на развитието, страната на операциите и знам как да заема парите и как да сключа сделката. Ако беше лесно, всеки би го направил.
Тилман Фертита
Повечето предприемачи измислят продукт или измислят идея и смятат, че могат да успеят с нея. Но ако те не познават финансовата страна на своя бизнес и не разбират кредита и оборотния капитал и какво е необходимо за парите, вие не можете да успеете. Продуктът е просто продукт.
Тилман Фертита
Не ме интересува какъв е бизнесът. Изпитвам най-голямо уважение в света към онзи човек, който може да разглоби двигател на кола и да го сглоби отново, или бояджия, който може да нарисува перфектна линия, или оператора, който може да заснеме най-добрия кадър. Всички сме талантливи по свой собствен начин - просто някои от нас правят повече пари от други. Това е всичко.
Тилман Фертита
Парите са като бензин по време на пътуване. Не искате да останете без бензин по време на пътуването си, но не правите обиколка на бензиностанции. Трябва да обърнете внимание на парите, но не трябва да става въпрос за парите.
Тим О'Райли
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
60
Следваща