Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 30
Пари при пари отиват, но не многото при малкото, а малкото при многото.
Атанас Буров
Всичко, което искам, е възможността да докажа, че парите не могат да ме направят щастлив.
Ашли Брилиант
На този, който се къпе в пари, му е трудно да се отмие.
Валентин Домил
Когато животът върви с пълна пара, все пак определи накъде именно се е насочил.
Валентина Беднова
Времето не е само пари, но и исторически грешки.
Валентина Беднова
Парите са зло, особено в чуждия джоб.
Валентина Беднова
Времето е пари, ако не си губиш времето.
Веселин Георгиев
Парите развалят човека, затова пък поправят настроението.
Веселин Георгиев
Жената предпочита да брои пари вместо звезди.
Веселин Георгиев
Не задържам пари дълго у себе си. Отървавам се бързо от тях, за да нямат време да обсебят сърцето ми.
Джон Уесли
Ако си беден, изпаднал, закъсал, отрупан с дългове и никъде не можеш да намериш пари, остава ти да направиш само едно: "Да се скараш с началника си, за да те уволни от малката служба, която заемаш. От подобен див героизъм понякога се уплашва самата съдба и току видиш - обърнала работата към по-добро."
Димитър Подвързачов
Познатият е човек, когото познаваме достатъчно добре, за да му поискаме назаем пари, но недостатъчно добре, за да му дадем назаем.
Елиас Канети
Парите не са предмет, а обществено отношение.
Карл Маркс
Ако в търговията времето е пари, във войната е победа.
Карл Маркс
Спри парите и ще прекратиш войната.
Квинтилиан
Където са приятелите, там са и парите.
Квинтилиан
Борбата на всеки един, който е в крак с времето, започва от ставането сутрин. Възглавницата ми е чиста, затова спя спокойно. Парите не стигат, но в халтура не влизам и поне имам щастливо семейство.
Латинка Петрова
Който има пари, има в джоба си и тези, които нямат нищо.
Лев Толстой
Притокът на незаработени пари предизвиква жалост към самия себе си у тези, които имат склонност към това.
Маргарет Атууд
Натъпканата с пари кесия се носи по-леко, отколкото празната просешка торба.
Мориц Готлиб Сафир
Мисълта, в която не е вложено чувство за пари, спонтанно се завладява от чувство за бедност.
Наполеон Хил
Гениалността може да предложи много предимства на онзи, който я притежава, но това не противоречи на истината, че гений без пари, благодарение на които да даде израз на своята гениалност, е само празен и безсмислен етикет.
Наполеон Хил
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
60
Следваща