Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 3
Най-богат от всички е този, за чиито радости трябват най-малко пари.
Хенри Дейвид Торо
Само два стимула карат хората да работят: жаждата за пари и страха да не ги загубят.
Хенри Форд
Заемете пари на врага и ще спечелите приятел; заемете пари на приятел и вие ще го загубите.
Бенджамин Франклин
Да натрупаш много пари е храброст; да ги съхраниш е мъдрост, а умело да ги изхарчиш е изкуство.
Бертолд Ауербах
Не, аз не съм богат - каза той. - Аз съм бедняк с пари, а това не е едно и също.
Габриел Гарсия Маркес
Когато получих Нобелова премия, единственото голямо плащане в брой, като трябваше да видя, какво да правя с тях. Най-простият начин да отхвърля този "горещ картоф" беше да ги инвестирам, купувайки акции. Аз знаех, че приближава втората световна война и се боях, че ако имам акции, които ще растат в случай на война, то щях да искам война. Затова помолих своя агент да купи акции, които в случай на война ще спаднат. Той така и направил Аз загубих своите пари и съхраних душата си.
Алберт Сент-Дьорди
Първият път когато се омъжих беше заради любовта, втория - заради парите, а третия заради приятелското общуване.
Жаклин Кенеди Онасис
Презрението към парите се случва често - особено сред тези които ги нямат.
Жорж Куртелин
Всеки живот, посветен на гонитбата на пари е смърт. Възкресението е в безкористността.
Албер Камю
Ние никога няма да станем цивилизована страна, докато не започнем да харчим повече пари за книги, отколкото за дъвка.
Елберт Хъбард
Има голяма разлика между желанието да работиш и необходимостта да работиш. Аз получих това знание трудно. Сега парите значат много за мен, понеже ги нямам.
Джеймс Каан
Помнете, правителството не заработва нито долар от това, което харчи. За да получите пари от правителството, то по начало е нужно да ги вземе от някой друг.
Джеси Вентура
Времето е по-ценно от парите. Парите могат да се спечелят, а да се спечели време е невъзможно.
Джим Рон
Бокс - това е единственият вид спорт, където могат да сътресат мозъка ви, да ви вземат ви вземат парите и да ви поръчат погребение.
Джо Фрейзър
Парите са кредитните карти на бедните.
Маршал Маклуън
На петнадесет човек започва да осъзнава, че не всичко на този свят е пари и власт и започва да жадува за радости, които не се превръщат в шлака в човешките ръце.
Робърт Бънчли
Този филм струва 31 млн. долара. С такива пари аз бих модъл да завладея някоя страна.
Клинт Истууд
Трябват ти само толкова пари, колкото да не се чувстваш унизен.
Алла Пугачова
Винаги, когато човек очаква, както сам казва, неговите пари да работят за него, той всъщност очаква другите хора да работят за него.
Дороти Сейърс
Ако си луд, трябва да изкарваш пари от това или ще бъдеш вкаран в лудница" - "If you're going to be crazy, you have to get paid for it or else you're going to be locked up!
Хънтър Томпсън
Пристрастяването към кокаина е начинът на Бог да ви каже, че печелите прекалено много пари.
Робин Уилямс
Една жена трябва да има пари и собствена стая, ако иска да пише проза.
Вирджиния Улф
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
60
Следваща