Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара"
Не е важно дали имаш стил, репутация или пари. Ако нямаш добро сърце, нищо не струваш.
Луи дьо Фюнес
Цената, която плащаме за парите, често пъти е свободата.
Робърт Луис Стивънсън
Ако родителите ни не се обичат и не се разбират един друг, не можем да знаем как изглежда любовта. Най-ценното наследство, което родителите могат да оставят на децата си, е тяхното собствено щастие. Родителите може да са в състояние да ни оставят пари, къщи, земи, но въпреки това да не са щастливи хора. Да имате щастливи родители означава да получите най богатото наследство от всички.
Тик Нят Хан
Не е толкова жалко, ако човек се лиши от пари, дом и имение – всичко това не принадлежи на човека. Но е жалко, когато човек загуби истинската си собственост – своето човешко достойнство.
Епиктет
Аз искам да живея като беден човек с пари.
Пабло Пикасо
Честността е най-добрата политика, когато има пари.
Марк Твен
Класата на един човек, личи в отношението му към другите. Парите и статутът в обществото не са фактор...
Александър Глог
Аристип често казвал: - По-добре да бъдеш беден, отколкото невеж – ако първият е лишен от пари, то вторият е лишен от човешки образ.
Аристип
Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия!
Волтер
Парите трябва да се управляват, а не да им се слугува.
Сенека
Любовта към парите е метрополията на всички злини.
Бион
Не се излежавай, ако не можеш да правиш пари в леглото.
Джордж Бърнс
Парите са нервът на войната.
Цицерон
Ако жените не съществуваха, всички пари на света щяха да изгубят значението си.
Аристотел Онасис
Изхарчих огромно количество пари за алкохол, жени и бързи коли. Останалите пари просто пропилях.
Джордж Бест
Парите не носят щастие. Сега имам 50 милиона, а съм щастлив, както и тогава, когато имах 48 милиона.
Арнолд Шварценегер
Банка - това е място, в което дават пари назаем, само ако им докажете, че те не са ви нужни.
Боб Хоуп
Ако можете да преброите парите си - значи нямате милиарди долари.
Жан-Пол Гети
Единственото, което ми харесва в богатите хора са техните пари.
Нанси Астор
Парите са плодовете на злото толкова често, колкото са и в неговият корен.
Хенри Филдинг
Пазарите са постоянно в състояние на несигурност и поток и парите се печелят чрез отстъпка от очевидното и залагане на неочакваното.
Джордж Сорос
Всеки обича шегаджията, но никой не му дава пари.
Артър Милър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
60
Следваща