Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Идея" - страница 55
Това, което впечатлява както неспасените, така и спасените, са онези редки хора, които са се научили да контролират начина си на живот и да използват изобилието, което имат, за да помагат на другите и да разпространяват Божието Слово. ... Позволете ми да предложа една радикална идея от Божието Слово: Определете най-доброто от Бога за живота си и бъдете доволни от него, дори ако това означава да се спуснете в начина си на живот.
Лари Бъркет
Това е чувството за отговорност, чувството за собственост, да се намесиш, да се опиташ да разрешиш всеки проблем - и смирението да отстъпиш назад и да прегърнеш по-добрите идеи на другите. Вашата крайна цел е какво можем да направим заедно, за да разрешим проблема. Допринесох с моето парче и след това се отдръпвам.
Ласло Бок
От дебелите книги не можеш да узнаеш нищо ново. Дебелите книги са гробище, в което са погребани стари идеи от миналото.
Лев Ландау
Тук няма пряко влияние на Бахтин, но идеите за диалогизъм, които се носеха във въздуха, особено за невъзможността да бъдеш себе си без живо общуване с другите, бяха отразени в стихотворението. ... Усещам, че съм само когато има събеседник!
Лев Лосев
Човешката история, лишена от идеи за прогрес, представлява само безсмислена смяна на събитията, вечен прилив и отлив на случайни явления, които не попадат в рамките на общия мироглед.
Лев Мечников
Една от големите грешки на мароканския елит и елита в мюсюлманския свят беше да се страхува от консерваторите. Те се борят за своите идеи. Защо да не се борим за идеите си?
Лейла Слимани
Обидно е, когато влизат външни хора и казват на травматизирани хора какво ще им е необходимо да се излекуват... Хората, преживели ужасен конфликт, може да са гладни и отчаяни, но не са глупави. Те често имат много добри идеи за това как може да се развие мира и трябва да бъдат питани. Това включва жени. Най-вече жените.
Лейма Гбоуи
Силно вярвам в способността ни да излезем с идеите, необходими за решаване на големите въпроси. Имам по-малко увереност, че ще можем да намерим консенсус за това кои са правилните без експеримент.
Ленард Съскинд
Успехът на обикновената космология говори против идеята, че Вселената е създадена в случайни флуктуации.
Ленард Съскинд
Когато си дизайнер, трябва да можеш да предаваш идеите си на хора, които не са дизайнери; може би те ви финансират или ще направят производството и вие трябва да можете да ги включите към продукта и неговата осъществимост. Джони успя да направи това.
Лиандър Кейни
Но е любопитно как можете да видите, че една идея е абсолютно вярна и правилна и въпреки това не вярвате в нея достатъчно дълбоко, за да действате върху нея.
Лидия Дейвис
Мисля, че още в началото имам чувство за това колко голяма е идеята и колко място се нуждае от нея, и, почти по-важното, колко дълго ще поддържа интереса на всеки.
Лидия Дейвис
Храната на една страна е моята история. Това е малка история, но хората са свързани толкова много с нея. Искам да споделя това, но и идеята за събиране на хора и семейство.
Лидия Матичио Бастианич
Не съм голям фен на изследванията, но понякога ти хрумва идея и тогава разбираш, че не знаеш нищо.
Лиза Лутц
Единствената идея, която някога са проявявали, какво е правителство на съгласието, е тази - че тя е тази, на която всеки трябва да даде съгласие или да бъде разстрелян.
Лизандър Спунър
Обичам тази идея да се опитвам да създам онзи интелектуален еротизъм. Именно за това работих през цялото време.
Лили Кинг
Тази идея да имаме резервни планове е вкоренена в нас, за да ни накара да повярваме, че това е най-умното нещо, което трябва да направим.
Лили Сингх
Когато излизах от депресия, направих едно произволно видео. Не беше смешно или нещо подобно, но само идеята, че хора, които не познавах, го гледаха, ме накара да се почувствам по-малко самотна, отколкото съм се чувствала от дълго време.
Лили Сингх
Начинът, по който идентичността е комерсиализирана чрез филми и телевизия, а сега и чрез социални мрежи, означава, че всички работим по сценарий, колективна идея за това какво трябва да се случи след това.
Линда Пападопулос
Тя осъзнава много малко за Литва и нейните идеи са вървели по линията на съветските бетонни гета, заразени с туберкулоза затвори и безчувствена мафия.
Лене Кобербьол
Толкова съм свикнал с болките в гърдите, Оли. Тези болки са безкрайно тривиални освен идеята да не срещна момчето, което обичам.
Лия Томас
Мисля, че опитът да се направи изкуство е утопичен процес сам по себе си, определено. Нищо, което правя, никога не е равно на идеите в главата ми. Правиш най-доброто, което можеш, правиш го с търпение и любов и след това се отказваш. Моментът, в който се отказвате, е когато разберете, че книгата е свършена.
Лорън Гроф
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
60
Следваща