Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Щастие" - страница 56
Всеки може да се свърже с историята на борбата за щастие.
Лили Сингх
В никакъв случай не съм експерт в даването на съвети за депресия, но бих казал, че голяма част от моето шоу е свързано с вземането на решение да бъда щастлива. Всички мислим, че щастието е нещо, което просто пада в скута ни. Но това е нещо, върху което наистина трябва да работите.
Лили Сингх
Социологическите доказателства за заразяването на щастието и тъгата подсказват нещо доста забележително: от всичките ви взаимоотношения, от всички хора, които могат да ви направят най-щастливи или да ви дразнят най-много, тези, които имат най-голям ефект върху вашето настроение и дори вашето състояние на здравето е най-близо.
Лин Мактагарт
Добре е да си спомняме, че нашите нематериални активи – нашето семейство и приятели, интереси и страсти – в крайна сметка са най-големият източник на щастие през целия живот.
Линда Гратън
Щастието е да получим това, което искаме; удовлетворението е да искаме това, което получаваме.
Линда Дилоу
Ако щастието му беше моята цел, Майк, щях да отида в училище за клоуни, нали знаеш?
Линда Феърстийн
Какво ни беше отказано? Свободата да обичаш там, където я намериш, въпреки класата, религията и нацията. Техен е този нов свят. Със сигурност тяхната любов и щастие са всичко от значение сега?
Лия Флеминг
Всяко чувство се преживява по-остро в контраст с неговата противоположност. Независимо дали е тъга или щастие, напрежение или релаксация, самота или приятелство. Кой е човек без другите? Без сравнение никой и нищо не може да се знае.
Логан Бел
С възрастта Джим осъзна: щастието е мимолетно, не е нужно да се стремиш към него и не бива да се вкопчваш в него, просто трябва да осъзнаеш, че е дошло, и да задържиш момента толкова дълго, колкото можеш.
Лора Барнет
Щастието мълчи, Люс, запомни това. Ако вдигате твърде много шум, той минава над вас и дори не го чувате.
Лоренцо Мароне
Това свобода ли е? Щастие ли е? Не знам. Вече не ми пука. Това е различно - това е да си жив.
Лорън Оливър
Щастието се намира, когато никой не гледа.
Лорън Оливър
Нещастието е робство; следователно щастието е свобода. Начинът да се намери щастието е чрез лечението. Следователно само чрез лечението човек намира свобода.
Лорън Оливър
Това е езикът на света преди - свят на хаос и объркване и щастие и отчаяние - преди блицът да превърне улиците в мрежи, градовете в затворите и сърцата в прах.
Лорън Оливър
Но може би щастието не е в избора. Може би това е в измислицата, в преструването: че където и да сме попаднали, там, където възнамеряваме да бъдем през цялото време.
Лорън Оливър
Французите току-що казаха, че е дяволски досадник. Или биха имали щастието да говорят английски. Вместо да са французи, те бяха принудени да го кажат на собствения си език.
Лорън Уилиг
Те ме научиха, че всички форми на живот са важни една за друга в нашия общ стремеж към щастие и оцеляване. Че в живота има нещо повече от себе си, собственото ви семейство или собствения ви вид.
Лорънс Антъни
Ако нямате повече щастие да подарите: Дай ми болката си.
Лу Андреас-Саломе
...добротата и щастието вървят ръка за ръка. Едното не съществува без другото.
Луиз Пени
Дар е да виждаш красотата в най-обичайните неща носейки в дома щастие и правейки живота прекрасен.
Луиза Мей Олкът
Щастието и депресията не могат да цъфтят на една и съща лоза. Някои хора потвърждават неволите си и молят за съчувствие. Други, за съжаление, хвърлят мрак, където и да отидат. Тези бедни души се родиха болни и уморени.
Луис Съливан
За мое щастие винаги се чувствам комфортно, където и да отида; дори в чужбина, сред непознати, за един ден се чувствам като у дома си, след три дни - гражданин на тази страна, след седмица съм готов да отида да се боря за нея.
Лука Спагети
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
62
Следваща