Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Щастие" - страница 50
Не желая моето щастие напълно да зависи от друг човек. Не желая да стана играчка в ръцете на съдбата.
Джоджо Мойс
Щастие е не само това, което си преживял, но и това, което си запазил в паметта си.
Джоди Пико
Животът е кратък и колкото по-малко сме заедно, толкова повече пропускаме щастието.
Александър Валентинович Вампилов
В живота има ограничен запас от щастие. Не си струва да се стремиш към притежанието на големи късове, ако си достатъчно умен да се наслаждаваш на малките.
Александър Житински
В младостта си хората считат, че имат неотменно право на щастие, а след това всяка неприятност се възприема с крайно раздразнение.
Джон Кийтс
Благословена Англия! Никога не ми трябва друга земя за щастие.
Джон Кийтс
Коледа е време на радост и щастие и няма нищо, което да напомня на хората, че са луди.
Джон О'Фаръл
Удоволствието от Бога е единственото щастие, с което душите ни могат да бъдат удовлетворени.
Джонатан Едуардс
Завистта е дух на недоволство или противопоставяне на просперитета или щастието на други хора.
Джонатан Едуардс
Усмивката и щастието могат да бъдат уловени като слънчевата светлина.
Джони Грюел
Колкото повече радост даваме един на друг, толкова повече веселие и щастие има при всички нас!
Джони Грюел
Понякога не мога да реша за себе си, какви са моите сексуални предпочитания. Но аз никога не се замислям, нормални ли са те или не. Сексуалната ориентация няма особено значение. Щастието на човек има значение.
Джордж Майкъл
Това беше онова невъзможно нещо: щастието, което не иска да разкрие тънките издънки на някакво ново желание, издигащо се вътре в него.
Джордж Сондърс
За съжаление мъдростта и щастието са стари врагове и там, където може да се намери единият, другият рядко се задържа.
Джоузеф Р. Лало
Всички в Едем, поколение след поколение, трябва да преминем през изкуствения живот, така че един ден нашите наследници ще познаят щастието на реалния живот.
Джоуи Грасефа
Колкото и труден да е споменът за скръбта, още по-трудно е да си спомним изгубеното щастие.
Джулиън Ратбоун
...не бива да бъдеш уверен във вкусовете на публиката: те са изменчиви, като щастието в състезанията.
Дик Франсис
Никакво щастие не освобождава човека от скръбта му.
Димитри Ферхюлст
Нещастието придава на всичко свой ракурс, а щастието - никога, в това е главната несправедливост.
Дмитрий Биков
Първо, това е много честен човек - първата беда за вас; второ, той е много интелигентен човек - втората беда, и трето, той, за ваше щастие, смята себе си за интелигентен човек.
Дмитрий Мамин-Сибиряк
Човек, по-достоен от мен, ще скочи, ще се извини и увери влюбените, че не е чул нищо, и след това ще побърза да напусне стаята. За щастие не съм толкова добър човек.
Доналд Макейг
Тя вярваше, че притежаването на много неща те прави по-добър човек. Тя не знаеше - вероятно не искаше да знае - че щастието идва отвътре.
Дороти Кумсън
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
62
Следваща