Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въпрос" - страница 23
Ти имаш един живот. Как искаш да го прекараш? Извинявайки се? Съжалявайки? Задавайки въпроси? Да мразиш себе си? Да седиш на диети? Да тичаш след тези на които не им пука за теб? Да бъдеш храбър. Да вярваш в себе си. Да правиш това, което считаш за правилно. Да рискуваш. Ти имаш един живот. Гордей се със себе си.
Кара Делевин
Никога не съм се притеснявал за големите въпроси на живота.
Карл Пилкингтън
От векове въпросът за мъжете, които имат нужда да разбират жените, просто не възниква. Мъжете се оценяваха според начина, по който се измерваха с мъжките добродетели.
Алисън Пиърсън
Правя балади, които казват това, което всеки мъж иска да каже и всяка жена иска да чуе, или правя песни по социални въпроси.
Кени Роджърс
Това, което правя, е да накарам децата да обърнат внимание, да гледат повече на физическия свят и да поставят под въпрос всичко. Опитвам се да изкарам децата от къщата и далеч от екраните.
Кери Смит
Римокатолическата църква и нейните ритуали бяха толкова много част от живота, че макар родителите ми често да поставяха под съмнение малък въпрос на догма и никой от нас не изглеждаше по-религиозен от всеки друг, никой никога не поставяше под съмнение ритуалите или основните принципи на вярата.
Колм Тойбин
Футболът е като война. Става въпрос за превземане на територия.
Кондолиза Райс
Друго просто правило е, че когато сте вербално нападнати, не контраатакувайте. Вместо това обезоръжете колегата си, като зададете калибриран въпрос.
Крис Вос
След като жените започнат да поставят под въпрос неизбежността на своето подчинение и да отхвърлят конвенциите, свързани преди с него, те вече не могат да се оттеглят в безопасността на тези конвенции.
Кристофър Лаш
Любовта е винаги въпрос на живот и смърт. И когато тя си тръгне, ти мислиш, че е настъпил краят на света и занапред има само пустота.
Лана Дел Рей
Човешките страсти, като силите на природата, са вечни; не става въпрос за отричане на тяхното съществуване, а за оценка и разбиране от тях. Подобно на силите на природата, те могат да бъдат подложени на умишления акт на волята на човека и да бъдат накарани да работят в хармония с разума.
Леон Буржоа
През 40-те години, през които съм бил във Вашингтон, винаги съм работил усилено, особено по отношение на бюджетните въпроси.
Леон Панета
Китай е основна сила в Тихия океан и мисля, че имаме работа с някои общи заплахи в този регион: целият въпрос за Корея и стабилността на Корея, целия въпрос за ядрено разпространение, целия въпрос за осигуряване на свободен достъп до нашите кораби които работят в тази област.
Леон Панета
Мнозинствата и малцинствата не могат с право да бъдат взети под внимание при решаването на въпроси на правосъдието.
Лизандър Спунър
Християните могат да имат съмнения и могат да имат въпроси и нездравословният начин да се справят с това е да ги държим вътре, където се гноят и растат и могат да подкопаят вярата ни. Здравословният начин да се справите с него е да говорите за него и да бъдете честни за него.
Лий Стробъл
Вълнението, което притежава науката, е способността й да отговаря на големите въпроси.
Лин Мактагарт
Да се интересуваш от жена е съвсем друг въпрос от това да си влюбен в такава.
Линда Милър
Разбирането на Исус не е просто въпрос на интелигентност. Той трябва да бъде приет с вяра.
Лойд Дъглас
Няма съмнение, че Уест Пойнт е повлиял кой съм ... Той има огромен акцент не само върху военните аспекти, но и върху развитието на характера. Независимо дали става въпрос за кода на честта или за взаимодействието, което имате, както с ръководството на кадетите, така и с ръководството на академията, всяко място, където сте, е тест за характер.
Майк Помпео
Типичната западна диета е причина номер едно за преждевременна смърт и причина номер едно за инвалидност. С други думи, дългият и здравословен живот до голяма степен е въпрос на избор.
Майкъл Грегър
Въпрос: Вие сте много продуктивен, но колко време ви отнема проучването и написването на една книга.? Отговор: Ами, около година. Правя проучвания за една книга, докато пиша друга – по този начин успявам да чета, докато пиша.
Алън Акселрод
Европейците са създали мита за масовите убийства на евреи и са поставили този мит над Бога, над религията и пророците. Ако някой в техните страни постави Бога под въпрос, нищо не му казват, затова пък критикува ли някой мита за масовата разправа над евреи, ционистките високоговорители и правителства почват да вопият.
Махмуд Ахмадинежад
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
65
Следваща