Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въпрос" - страница 22
Без значение колко голям контрол имат децата над медиите, които гледат, те все още са напълно безсилни, когато става въпрос за производството на марки. Дори потребителският бунт просто засилва ролята на потребител, а не като автономно или творческо същество.
Дъглас Рушкоф
Окупирай Уолстрийт е по-скоро начин на живот, който се разпространява чрез зараза, създава толкова въпроси, колкото отговаря, има за цел да принуди преосмисляне на начина, по който нацията прави бизнес, и предлага надежда на онези от нас, които преди това се чувствахме сами в нашата вяра че сегашната икономическа система е счупена.
Дъглас Рушкоф
Мисля, че всичко, което правите, независимо дали става въпрос за нискобюджетни неща, когато стартирате за първи път или пълнометражни игрални филми, или когато работите с Холивуд, винаги се учите през цялото време.
Дънкан Джоунс
Статистическите изследвания са навсякъде по въпроса за плюсовете и минусите на повишаването на минималната заплата.
Едмунд Фелпс
Във всеки въпрос и всяка забележка, хвърляни напред-назад между влюбените, които не са играли последната фуга, има един въпрос и това е: Има ли някой нов?
Една О'Брайън
Някои лидери искат да преминат директно към планирането и коригирането на проблемите си, без да разбират точно какви са проблемите. Други искат да пропуснат фазата на обучение, тъй като това означава изтегляне на хората от работните им места. Въпросът е, че всяка фаза е важна за подобряване на културата и стимулиране на реална промяна.
Ейдриън Гостик
Мисля, че поставянето под въпрос на авторитета е страхотно нещо, което да се внуши на децата. Просто нямах достатъчно от това, когато бях малка.
Ейми Чуа
Западното възпитание има тенденция да стресира да поставя под въпрос авторитета, в който винаги се пита защо, защо, защо.
Ейми Чуа
Никога не става въпрос за това колко добър е гласът ти; става въпрос само за чувство на желание да пееш и след това да имаш смелостта да го направиш с гласа, който ти е даден.
Елизабет Бърг
Мисля, че точно това е писането на фантастика. Става въпрос за опит за решаване на проблеми по творчески начини.
Елинор Катън
Холивуд е във възприятието бизнес, където създавате слоеве, за да създадете мистерия. В Силициевата долина става въпрос за отнемане на слоевете, за да стигнем до веществото.
Ем Си Хамър
Мисля, че има истински смисъл, в който бременността трябва да е нещо, което правите с вашия лекар, но мисля, че за много жени времето, което имате с лекарите си, е ограничено и може да бъде трудно да получите всички отговори на вашите въпроси.
Емили Остер
Голяма част от работата, която правя в работата си, е да мисля дали връзките, които виждаме в данните, са каузални, за разлика от просто отразяване на корелации. Именно тези въпроси възникват при оценяването на изследвания в областта на общественото здраве.
Емили Остер
Никой не обича да се проваля. Искам да успея във всичко, което правя, което не е много. Става въпрос за нещата, които наистина ме вълнуват. Ако се проваля в тях, ако не успея, какво ми остава.
Еминем
Действителната креативност е въпрос на моменти.
Ерик Хофер
Историята на науката познава редица случаи, когато изследователят е притежавал всички важни факти за нова теория, но просто не е успял да зададе правилните въпроси.
Ернст Майр
Да решите какво да четете също е въпрос на филтриране.
Жан-Клод Кариер
Въпросът не е това, какво е властта, и не е в това, от къде тя произхожда, а в това, как тя се осъществява.
Жил Дельоз
Кабалата е свързана с промяна. Не става въпрос да се гордеем с нашите добри качества: мъдростта е в превръщането на нашата тъмнина в светлина.
Йехуда Бърт
Рецептите могат да бъдат невероятно неясни, когато става въпрос за люти чушки.
Йотам Отоленги
Ако не сега, тогава кога? Ако не вие, тогава кой? Ако сме в състояние да отговорим на тези основни въпроси, тогава може би можем да заличим петна от човешкото робство.
Кайлаш Сатяртхи
Виждаме, че задачата на християнството не е да дава лесни отговори на всеки въпрос, а да ни накара постепенно да осъзнаем една мистерия. Бог не е толкова обект на нашето познание, колкото причина за нашето чудо.
Митрополит Калистос Уеър
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
65
Следваща