Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Въпрос" - страница 17
Наслаждането на изкуството е личен въпрос. То е съставено от съзерцание, мълчание, абстракция.
Ренцо Пиано
Обърнете внимание на тялото си. Въпросът е, че всеки е различен. Трябва да разберете какво работи за вас.
Андрю Уейл
Първо стреляйте и не задавайте изобщо въпроси.
Ричард Марчинко
Една от трудностите, с която се сблъсква всеки, който се опитва да отговори на въпроса: "Кой управлява в плуралистична демокрация?" е двусмисленото отношение на лидерите към гражданите.
Робърт Дал
Последиците за човешкото благополучие, свързани с въпроси като тези, са просто потресаващи: щом човек започне да мисли за тях, е трудно да мисли за друго.
Робърт Лукас
Децата не се страхуват да задават основни въпроси, които могат да ни смутят като възрастните да задаваме.
Роджър Пенроуз
Проблемът с Италия всъщност не е въпрос на възраст. Япония има по-старо население и сега е в пълно икономическо възстановяване. Проблемът е, че Италия е стара в структурата на обществото.
Романо Проди
Нещо повече, разрешаването на майката на всички проблеми - израелско-палестинският въпрос - изисква сътрудничество между Европа и САЩ.
Романо Проди
Бих искал да срещна бог. Не за да го поставям под въпрос, просто за да видя какво представлява. Казвам го, защото не знаем какво е.
Рууд Гулит
Как задаваме въпроса е изключително важно за това как намираме отговора.
С. К. Прахалад
През 1957, в разгара на надпреварата във въоръжаването, Министерството на отбраната беше решило, че е въпрос на време самолетът, транспортиращ атомна бомба, да се срути на американска земя и да предизвика радиоактивно бедствие, подобно на което светът никога не е виждал.
Ани Джейкъбсън
Битката никога не е за грозде или маруля. Винаги става въпрос за хора.
Сесар Чавес
И не става въпрос само за това, че ме нараняваш. И аз ще те нараня, дори и да не искам, не съм момичето, за което ме мислиш. И ще запомниш този разговор и ще ти се прииска да ме послушаш.
Синда Уилямс Чайма
Живея в настоящето, защото бъдещето винаги е случайно. Когато става въпрос да бъда с теб, готов съм да поема риска.
Синда Уилямс Чайма
Писането е тежка работа, а не магия. Започва с решението защо пишете и за кого пишете. Какво е вашето намерение? Какво искате читателят да получи от това? Какво искаш да получиш от това. Става въпрос и за поемане на сериозен ангажимент за време и изпълнение на проекта.
Сузи Орман
Много хора са в неведение, когато става въпрос за пари, и аз ще запаля светлините.
Сузи Орман
Когато става въпрос за справяне с вашите финансови цели, каквито и да са те, няма време като настоящето.
Сузи Орман
- Знаеш ли, колоезденето не е само въпрос на баланс, - казах аз. - това е въпрос на вяра. Можете да останете изправени само като се движите напред. Трябва да гледаш към целта, а не към земята. Ще нарека това Философията на живота на велосипедиста.
Сюзън Вриланд
Случайно момиче след връзка: "Обичаш ли ме?" Такър: "Не разбирам въпроса."
Такър Макс
Винаги, когато пишете по тема, която поставя под въпрос статуквото, непременно ще има много хора, които се борят с проблемите.
Тед Декър
Моята работа не е да ви дам всички отговори. Моята работа е да задавам въпроси.
Тейлър Шеридан
Това беше едно от най-изненадващите ми открития, когато се впуснах в историята на среднизъм: Когато всъщност получите данните, рядко улавяте някого. Което тогава поставя въпроса, защо използваме това като еталонен стандарт за хората?
Тод Роуз
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
65
Следваща