Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 7
Проблемите се решават, когато човек започне да разбира, че междуличностните конфликти често възникват заради различното възприемане на света, а не заради егоцентризъм или зла умисъл.
Карл Густав Юнг
Ако някой ме презира, това е неговият проблем. Единственото ми притеснение е да не правя или казвам нещо, което заслужава презрение.
Марк Аврелий
Ключът е следният: срещнете днешните проблеми с днешната сила. Не започвайте да се справяте с утрешните проблеми до утре. Все още нямате утрешни сили. Просто имате достатъчно за днес.
Макс Лукадо
Ние непрекъснато сме изправени пред големи възможности, които са брилянтно прикрити като неразрешими проблеми.
Маргарет Мийд
Аз имам добре документирана история от проблеми с интимността.
Матю Пери
Щастието е основният проблем в живота. Някой е щастлив, но някой не може да бъде щастлив. Повечето хора, разбира се, са някъде по средата.
Орхан Памук
Проблемът в моя живот и в живота на другите хора не е липсата на знание какво да правя, а липсата на това да го правя.
Питър Дракър
Проблемът ви е, че сте... твърде заети да държите на недостойността си.
Рам Дас
Ако отлагате, когато сте изправени пред голям труден проблем... разделете проблема на части и се справяйте една по една част.
Робърт Колиър
Ако имате проблеми пийте лекарства и не се оплаквайте на никого!
Стивън Кинг
От всичките ви проблеми, големи и малки, най-големите са тези, които изобщо не се случват.
Томас Карлайл
Накрая се примирих с факта, че да нямаш приятели не е престъпление. Липсата на приятели просто означава, че имате по-малко проблеми.
Уитни Хюстън
За всеки сложен проблем има просто решение, и това решение е неправилно.
Умберто Еко
В този момент огромен брой интелигентни мъже и жени с добра воля се опитват да изградят по-добър свят. Но проблемите се раждат по-бързо, отколкото могат да бъдат решени.
Бъръс Фредерик Скинър
Парите са странно нещо. Хората, които ги нямат, се стремят силно към тях. Хората, които ги имат, също имат много проблеми.
Айртон Сена
Най-важният ми проблем беше разрушаването на демаркационните линии, които отделят онова, което изглежда истинско, от онова, което изглежда фантастично.
Габриел Гарсия Маркес
Остаряването не е проблем. Просто трябва да живееш достатъчно дълго.
Граучо Маркс
Всеки век има свои проблеми, които последващата епоха или решава или отлага настрани, като безплодни, за да ги замени с нови.
Давид Хилберт
Проблемите трябва да се решават, а не да се пият таблетки.
Джим Кери
Самотата е универсален проблем на богатите хора.
Джоан Колинс
Проблемът е, че всички се отнасят към тийнейджърите като към глупави.
Джони Деп
Единствената разлика между проблем и решение е, че хората разбират решението.
Дороти Бранд
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
66
Следваща