Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 58
Като дете извърших голям грях. Никога не съм говорил и майка ми мислеше, че нещо сериозно не е наред с мен. Мълчаливото дете се смята за проблем в Ирландия и аз просто чета през цялото време.
Кен Бруен
Не сме имали криминални писатели и дълго време в републиката сякаш нямахме проблем с престъпността като такъв.
Кен Бруен
Проблемът е, че е естествено човек да изгражда йерархии и да разделя хората на победители и губещи, лидери и последователи, шефове и подчинени. Ето защо нашият вид се изтегли толкова далеч напред - и това, може би, рано или късно, ще ни унищожи.
Кен Моги
Нерешените проблеми, това е един от големите признаци за напредък според мен.
Кенет Ароу
Винаги има какво да се мисли по отношение на проблемите, които са тъмни и важни, непосредствени и страшни.
Кенет Брана
Предприемачеството е двигателят, подхранващ иновациите, създаването на работни места и икономическия растеж. Само чрез създаване на среда, в която предприемачеството може да просперира и където предприемачите могат да опитат нови идеи и да овластят другите, можем да гарантираме, че много от проблемите в света няма да останат нерешени.
Клаус Шваб
Не искаме просто да дефинираме проблемите; искаме да помогнем за създаването на решения.
Клаус Шваб
Корпоративната социална отговорност се измерва по отношение на бизнеса, подобряващ условията за своите служители, акционери, общности и околна среда. Но моралната отговорност отива по-далеч, отразявайки необходимостта корпорациите да се заемат с основни етични проблеми като включване, достойнство и равенство.
Клаус Шваб
Трябва да разгледаме, индивидуално и колективно, морални и етични проблеми, повдигнати от авангардни изследвания в областта на изкуствения интелект и биотехнологиите, които ще позволят значително удължаване на живота, дизайнерски бебета и извличане на памет.
Клаус Шваб
Интересувам се от историята, да се опитвам да свържа миналото с настоящето и да разбера как хората мислят за своите проблеми и удоволствия.
Клеър Томалин
... най-неразрешимите проблеми са тези, които по своята природа не оставят място за мечти.
Колийн Маккълоу
Хората имат право да протестират - за това се отнася демокрацията. Нямам проблем с хората, които упражняват своите демократични права.
Кондолиза Райс
Мисля, че зависимостта ни от чуждестранния петрол е истински проблем, потенциална ахилесова пета и трябва да направим нещо по въпроса.
Кондолиза Райс
Отново и отново, когато държавите-членки и правителствата са изправени пред неразрешим проблем и са под натиск да направят нещо, обикновено нещо се свързва с ООН.
Кофи Анан
Проблемът с гнева е, че след като изгори, оставате с празни резервоари.
Крейг Джонсън
Имам много идеи. Проблемът за мен винаги е бил кое да направя.
Крис ван Алсбърг
Научени сме да обвиняваме единствено нашите гени за късмет на тегленето за нашите здравословни проблеми, а не ежедневните си навици, диетични избори и взаимодействие с околната среда, която ни заобикаля.
Крис Кар
Може би проблемът със зрелостта беше, че си преценил последствията от действията си твърде внимателно, по начин, който ти остави живот, който презираш.
Кристен Рупениън
Ако някой някога ме види да танцувам, би имал проблеми да ме приеме сериозно.
Кристина Ричи
Винаги съм бил очарован от истински учени - Алберт Айнщайн, Исак Нютон и толкова много други - как са измислили решения на много сложни проблеми, които никой друг не може да измисли.
Кристофър Лойд
Повечето проблеми на тази планета са резултат от идеята, че хората не са суверенни и автономни, а собственост, собственост на примитивни богове и некомпетентни правителства.
Кристофър Хаят
Проблемът с определянето на метода заедно с целта е с намален контрол. Предоставете на хората си целта и ги оставете да разберат метода.
Л. Дейвид Маркет
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
66
Следваща