Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 52
Една част от психотерапията със сигурност е да помогне за облекчаване на страданието, което е истинска медицинска грижа. Ако някой кърви, искате да спрете кървенето. Друг медицински аспект е лечението на хронични оплаквания, които по някакъв начин са инвалидизиращи. И много от нашите проблеми са хронични. Животът е хроничен. Така че има разумна, разумна, медицинска страна.
Джеймс Хилман
Проблемът с добрите неща, които се случват, е, че много често те се маскират като ужасни неща.
Джейн Бийтън
Основният проблем при проектирането на местен парк е проблемът с подхранването на разнообразна среда на парка, която може да го използва и поддържа.
Джейн Джейкъбс
Проблемът с патерналистите е, че те искат да направят невъзможно дълбоки промени и те избират невъзможно повърхностни средства за това.
Джейн Джейкъбс
Да бъдеш човек сам по себе си е трудно и затова всички видове селища (с изключение на градовете-мечти) имат проблеми. Големите градове имат трудности в изобилие, защото имат хора в изобилие.
Джейн Джейкъбс
Основният принцип на духовния живот е, че нашите проблеми стават точното място за откриване на мъдрост и любов.
Джак Корнфийлд
Утре ще се погрижи за себе си. Всеки ден има достатъчно собствени проблеми.
Джереми Робинсън
Проблемът с правдата в себе си е, че изглежда почти невъзможно да се разпознаем в себе си. Ще се примирим с почти всеки друг грях. но не и грехът на самоправдата. Когато имаме това отношение обаче, ние се лишаваме от радостта да живеем в Божията благодат. Понеже разбирате, благодатта е само за грешниците.
Джери Бриджис
Това е проблемът: когато се чувстваш зле, не можеш дори да мислиш.
Джеръм Дейвид Селинджър
Ако пишете история с множество главни герои и / или множество гледни точки и все още имате проблеми да разберете кой е героят или чиято дъга е най-голямата, опитайте да се запитате кой от моите главни герои е най-много като моя читател?
Джесика Броуди
Клиентите ще искат да говорят с вас, ако вярват, че можете да разрешите техните проблеми.
Джефри Гитомър
Колко приятелски са първите думи на вашите компании? Просто опитайте това... започнете всички разговори с клиенти, като използвате една от следните думи или фрази: "чудесно!" "няма проблем", "имате късмет", "това е любимият ми проблем".
Джефри Гитомър
Винаги съм имал проблем да показвам страх във филм.
Джефри Дийн Морган
Харесвам файлове. Харесва ми да редактирам CSS файл, без непременно да се налага да редактирам HTML файл. Харесва ми да решавам проблем, като замествам повреден файл с чист. Може би съм настроен по моя начин, но не смятам за затруднение да отворя папка или да заменя файл.
Джефри Зелдман
Когато има проблем, не просто продължавайте с намерението да го отстраните по-късно. Спрете и решете проблема сега.
Джефри К. Лайкър
Преди няколко години с моите колеги взехме позиция в работата си, че няма да търсим вълшебния куршум, защото няма такъв. Това са само основни проблеми, изискващи основна работа. Няма нищо магическо в това.
Джефри Сакс
Експертите по външната политика на Белия дом и Държавния департамент са насочени предимно към военни и дипломатически въпроси, а не към проблеми на развитието.
Джефри Сакс
Проблемите могат да бъдат избегнати само чрез добро преценяване. Добра преценка може да бъде получена само ако изпитваме житейски проблеми.
Джим Стовъл
Преяждането е толкова емоционално френетично занимание, че в същото пространство не могат да съществуват други проблеми. Адски е познат хората, които са чувствителни към храната; и тъй като е известно, това не е толкова ужасяващо, колкото някои от проблемите, които са извън нашия контрол. Проблеми като развод, болест, смърт.
Джинийн Рот
Проблемът не е, че имаме тела; проблемът е, че не живеем в тях.
Джинийн Рот
Вие не сте грешка. Вие не сте проблем за решаване. Отнасяйте се с възмутителна доброта от днес.
Джинийн Рот
Никой никога не се съмнява, че имам предвид това, което казвам. Проблемът е, че понякога казвам всичко, което имам предвид.
Джо Байдън
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
66
Следваща