Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 46
Проблемът в живота ми е, че той е измислен от някой друг.
Бенджамин Алире Саенц
Главният проблем на инвеститора - и дори най-големият му враг - вероятно ще бъде той самият.
Бенджамин Греъм
Колкото повече усили, толкова повече проблеми.
Бенджамин Хоф
Образованието е най-големият подарък. Благодарение на него разбирате колко лесно биха могли да бъдат разрешени много проблеми, измъчващи нашия свят, ако трябва да образоваме масите, вместо да приковаваме танкове и военни самолети.
Адам Браун
Всеки нов проблем носи със себе си още по-голям подарък, който може да обогати живота.
Адам Дж. Джаксън
Никой не получава всичко, което иска. Винаги ще има нещо. Възникват нови проблеми. Вместо да се стремите към съвършенство, стремете се към доволство. Намерете начин да бъдете щастливи от това, което вече имате, и винаги ще имате точно това, от което се нуждаете.
Адам Дж. Кърц
Когато даваме на децата съвети или незабавни решения, ние ги лишаваме от опита, който идва от борбата със собствените им проблеми.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Бях прекрасен родител, преди да имам деца. Бях експерт защо всички останали имат проблеми с техните. Тогава имах трима свои.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Идеалният начин да започнете интересни изследвания, поне според мен, е да се отклоните към проблем или въпрос, на който не знаете отговора.
Бенедикт Андерсън
Психологическите проблеми възникват, когато нашите вътрешни сигнали не работят, когато нашите карти не ни водят там, където трябва да отидем, когато сме твърде парализирани да се движим, когато действията ни не отговарят на нашите нужди или когато връзките ни се разпадат.
Бесел ван дер Колк
Търсите проблеми, защото се нуждаете от техните дарове.
Бет Харбисън
Един от проблемите на възприемането на околния свят е свързан със способността на мозъка да изменя произволно визуална информация, като я приспособява към съществуващи концепции или вярвания.
Бети Едуардс
Това беше проблемът с живота - той никога не изпълни напълно обещанията си.
Бетси Байърс
Бил съм женен два пъти. Моят последен брак се срина през 1968 година. Причината за развода стана неизпълнено обещание. Разберете, аз обещах, че през следващата година ще работя не толкова много. Но понеже при мен възникнаха проблеми с данъчната служба, ми се наложи да работя толкова, колкото и преди, за да се разплатя с държавата.
Би Би Кинг
Хората по целия свят имат проблеми. И докато хората имат проблеми, блусът никога не може да умре.
Би Би Кинг
Религията започва като естествено обяснение на Вселената. Проблемът започна, когато хората отказаха да приемат нови доказателства.
Би Би Кинг
Няма нищо по-полезно от четенето за хора, които са били погребани живи - тогава собствените проблеми изглеждат дреболия.
Бил Брайсън
Всички родители изпитват едни и същи проблеми.
Бил Козби
Има някои хора, които имат проблеми с разпознаването на бъркотия.
Бил Козби
Много проблеми с лидерството се водят от ниско самосъзнание.
Бил Хайбълс
Този, който счита, че може да се наслаждава на живота едва след като реши всичките си проблеми, рядко е щастлив.
Бодо Шефер
Проблемът е, че идеите за прошката не са прошка. Те дори не помагат. Това, което ви остава, е опитът на негодувание и концепцията за прошка и влошените отношения.
Брад Блантън
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
66
Следваща