Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 42
Проблемът с вярването е, че трябва да вярваш, че вярването ще работи, трябва да вярваш във вярата.
Томи Ориндж
Намирам го за смешно само при мисълта какво би казала майка ми, ако знаеше, че ще видя психотерапевт. Говорите с непознат за проблемите си? Платете на непознат да слуша?
Уайки Уанг
Всъщност не знам защо ме интересува толкова много. Просто имам нещо вътре в себе си, което ми казва, че има проблем и трябва да направя нещо по въпроса. Мисля, че точно това бих нарекла Бог в мен.
Уангари Маатаи
За съжаление, проблемите на изменението на климата, за разлика от много други проблеми, са много фини, защото промените, които наблюдаваме, са много, много фини.
Уангари Маатаи
Сомалия е изправена пред много проблеми, дори не знам откъде да започна.
Уейърис Дайри
Усмивката е най-добрият начин да се справите с проблемите си, да потушите страховете си и да скриете болката.
Уил Смит
Проблемът е, че тези, които произвеждат емисиите, не плащат за тази привилегия, а тези, които са засегнати, не получават обезщетение.
Уилям Нордхаус
Новата бедност е преди всичко материален проблем, но не само. Това е в същото време примирено примирено самоунищожение на личността, което протича в напразни ритуални опити за избягване на неизбежното; ако се вгледате внимателно, масовата съдба е пълна с такова самоунищожение.
Улрих Бек
Проблемът с литературата, с писането, е, че тя понякога работи по отношение на коригиране на социалните неразположения. Друг път просто не е достатъчно.
Уоле Шоинка
- Природата е най-добрият приятел на жената, - често казва тя [Ясмина]. - Ако имате проблеми, просто плувате във водата, изтягате се в полето или гледате нагоре към звездите. Така жената лекува страховете си.
Фатима Мерниси
Ако правата на жените са проблем за някои съвременни мюсюлмански мъже, това не се дължи нито на Корана, нито на Пророка, нито на ислямската традиция, а просто защото тези права са в конфликт с интересите на мъжкия елит.
Фатима Мерниси
Проблемът е, че тайната придобива собствен живот във времето.
Фиона Бартън
Като цяло хората са по-впечатлени от услугите и проблемите с комфорта от дизайна.
Франк Гери
Демокрацията е проблем и не искаме да се отървем от нея.
Франк Гери
Ядрената енергия е нов въпрос. Това може бързо да се превърне в основния енергиен проблем.
Франк Лунц
С престъпността проблемът е в това, че колкото повече знаеш, толкова по-силно нервничиш.
Франк Милър
Истината изглежда... да бъде, че в крайния и съществен проблем икономическият фактор е сравнително повърхностен и маловажен.
Франк Найт
Проблемът е, че ако наистина искате Истината, тогава трябва да имате Бог заедно с нея.
Франк Перети
Еволюцията е ключът към избягването на целия проблем с Бог. Когато предизвиквате еволюцията, вие всъщност предизвиквате някого на духовно ниво.
Франк Перети
Има причина еволюцията да е горещ проблем. Това не е само въпрос на наука. Това е въпрос на големите въпроси в живота - защо сме тук, коя е истината, къде е моралната ни основа?
Франк Перети
Основната заслуга, която според мен заслужава Джим, е за избора на правилния проблем и придържането към него. Вярно е, че като се заблудихме, се спънахме в златото, но факт остава фактът, че търсихме злато.
Франсис Крик
Синтезът на протеини е основен проблем за цялата биология и че по всяка вероятност той е тясно свързан с действието на гените.
Франсис Крик
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
66
Следваща