Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 26
Постоянно се изумявам от начина, по който хората говорят толкова открито с някого, когото не познават. Те изясняват в съзнанието си какво е важно за тях, откриват, че друг човек има подобни проблеми и създават доверие и дори приятелство.
Тиодор Зелдин
Единствените хора без проблеми са на гробища. Ако нямате проблеми, застанете на колене и се молете.
Антъни Робинс
Ако не виждаме провалът като предизвикателство да променим нашия подход, а по-скоро като проблем със себе си, като дефект на личността, веднага ще се почувстваме претоварени.
Антъни Робинс
Проблемите са духовни уроци от Бог-духовни уроци, които трябва да се научат.
Антъни Робинс
И до ден днешен, дори когато чуя за проблеми, както вероятно сте забелязали, съм склонен да ги наричам предизвикателства. Не се спирам на тях и веднага се фокусирам върху това как мога да превърна предизвикателството във възможност.
Антъни Робинс
Балансирането на настоящите желания спрямо бъдещето е наистина централният проблем на етиката.
Уолтър Липман
Проблемът със спомените не е, че те могат да лъжат. Проблемът е, че има твърде много от тях.
Фин
Вие не можете да решите проблемите, докато не признаете, че ги имате.
Харви Маккей
Нашите души не са гладни за слава, комфорт, богатство или власт. Тези награди създават почти толкова проблеми, колкото решават. Душите ни са гладни за смисъл, за усещането, че сме разбрали как да живеем така, че животът ни да има значение, така че светът да бъде поне малко по-различен от това, че сме минали през него.
Харолд Кушнер
По природа съм перфекционист и като че ли имам проблеми с това, че всичко може да премине в полусъвършено състояние. Така че, ако направих грешка, беше да работя твърде усилено и да правя прекалено много от това със собствените си ръце.
Хауърд Хюз
Европа е, меко казано, в окаяно състояние от прехода към 21 век. Това се дължи на национални проблеми, европейски грешни стъпки и икономическа и финансова криза, която се стовари върху нас с достатъчно сила, за да измести основната европейска идея.
Хелмут Кол
Хората често се оплакват, че не са обичани, а истинският проблем е, че не знаят как да обичат.
Хорхе Букай
Мисля, че ако косата започне да пада още в младоста, то старческите проблеми биха били понасяни по-леко.
Шон Конъри
Имаме достатъчно проблеми с жените, без да им даваме пушки M16.
Бари Голдуотър
Когато бяло, черно, кафяво и всеки друг цвят решат, че ще живеят заедно като християни, тогава и само тогава ще видим края на тези проблеми.
Бари Голдуотър
Най-добрият начин да се избавиш от проблемите е да ги решиш.
Брендън Биън
Когато работя върху проблем, никога не мисля за красотата. Мисля само как да реша проблема.
Бъкминстър Фулър
Никой от световните проблеми няма да има решение, докато индивидите в света не станат задълбочено самообразовани.
Бъкминстър Фулър
Мотото на Пина Бауш беше "Танцувай, иначе сме изгубени". Тя наистина го имаше предвид, че танцът беше нейният отговор на живота и на проблемите и на проблемите, които могат да възникнат. Това беше нейният начин да се справи с всичко, да танцува.
Вим Вендерс
Заедно можем да намерим по-добри решения на всеки проблем или болка, отколкото можем сами. Красотата на съвременната епоха е, че сте в състояние да намерите отговори, а понякога геният е в комбинацията от идеи и енергия, която не пребивава само в един човек.
Дезмънд Туту
След освобождаването на жените е невероятно колко други проблеми се решават - вяра, образование, здравеопазване. Жените са ключът във всяка общност.
Дезмънд Туту
Проблемът с изгубеното поколение е, че не се е загубило достатъчно.
Джеймс Търбър
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
66
Следваща