Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 23
Мрежите имат определен дневен ред, определен модел и структура. Той няма нищо общо със съдържанието. Това не е проблем за тях - те са бизнес модел, управляван от бизнесмени.
Джос Уедън
Проблемът ми е, че хората се сплашват от някой голям и красив като мен. Мразят да мислят, че и аз мога да бъда умен.
Долф Лундгрен
Имиграцията е основният проблем навсякъде и дори страните, където не е въпрос номер едно, в крайна сметка се превръщат в такъв.
Дъглас Мъри
За Гугъл проблемът с това, че е безплатен, изобилен и по-скоро безкраен набор от услуги е, че е трудно да се създаде голям шум за всичко. Има толкова много основни опции за софтуерни услуги в менюто "още" на страницата в Gmail, че те трябваше да отидат и да добавят краен елемент, наречен "още повече".
Дъглас Рушкоф
Театърът има невероятен капацитет да придвижва хората към социални промени, да решава проблеми, да вдъхновява социалната революция.
Ева Енслър
В продължение на десетилетия изследванията ми бяха движени от нерешени проблеми в макроикономиката: главно теория на растежа и теория на заетостта.
Едмунд Фелпс
Някои лидери искат да преминат директно към планирането и коригирането на проблемите си, без да разбират точно какви са проблемите. Други искат да пропуснат фазата на обучение, тъй като това означава изтегляне на хората от работните им места. Въпросът е, че всяка фаза е важна за подобряване на културата и стимулиране на реална промяна.
Ейдриън Гостик
Хората са склонни да се фокусират върху тук и сега. Проблемът е, че след като глобалното затопляне е нещо, което повечето хора могат да усетят в ежедневието си, ще е твърде късно да се предотвратят много по-големи, потенциално катастрофални промени.
Елизабет Колбърт
Мисля, че точно това е писането на фантастика. Става въпрос за опит за решаване на проблеми по творчески начини.
Елинор Катън
Парите никога не са били проблем при мен. Ще правя и продължавам да печеля много пари.
Ем Си Хамър
Кризата с бежанците показва, че не можем да бъдем изолирани от геополитическите проблеми в света.
Еманюел Макрон
Контролът на сложността е централният проблем при писането на софтуер в реалния свят.
Ерик Реймънд
Проблемът с чисто колективната система е не само в това, че тя изисква икономически растеж и правилния вид демографски тенденции, но и че пречи на хората да мислят за бъдещето си по отговорен начин.
Жак Делор
Проблемът ми е как да намеря най-добрия начин да бъда полезен.
Жак Делор
Първият проблем на средствата за масова информация, е свързан с това което не се превежда, или даже се публикува в доминиращ политически език.
Жак Дерида
Ключът към проблемите на човечеството... е да вземеш и да не дадеш, да приемеш и да не споделяш...
Алис А. Бейли
Науката и технологиите могат да решат всички световни проблеми и исторически е доказано, че правят света по-добър и по-добър.
Золтан Ищван
Трансхуманистичната технология ще направи много за света, който светът все още не може да си представи, включително да преодолее някои климатични проблеми, пред които е изправен светът.
Золтан Ищван
Проблемът със сигурност е, че понякога може да звучи студено и безсърдечно, въпреки че това е най-състрадателният и подкрепящ отговор.
Йехуда Бърт
Един проблем с възрастта е, че търпението започва да намалява.
Карл Хайасън
Повечето проблеми се решават най-добре лично, а не чрез правителството. В света има проблем с неучтивостта, който се решава най-добре чрез социални норми, които са незаменими. Но не бихте искали правителството да изисква учтивост.
Кас Сънстейн
Щом отворихте устата си и изрекохте думата жена, бяхте бити с аргумента, че издавате класовата борба. Има много трогателни писания, в които феминистките първо пишат страници за своята класова позиция, преди да стигнат до действителния им проблем. Това, което тогава беше известно като класова война, днес се нарича антирасизъм. Заплахата от обвинение в расизъм роди фалшива толерантност.
Алис Шварцер
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
66
Следваща