Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 2
Мислехме, че имаме такива сериозни проблеми. Как можехме да знаем, че сме били щастливи?
Маргарет Атууд
Проблемът на съдиите е в това, че те познават правилата, но не познават играта.
Бил Шанкли
Проблемът с брака е, че той приключва всяка вечер след правенето на любов и трябва да се възстановява всяка сутрин преди закуска.
Габриел Гарсия Маркес
Мислим само когато се изправим пред проблемите.
Джон Дюи
Ако кучето е най-добрият приятел на човека, то това куче има проблем.
Едуард Аби
Проблемът на някои жени е, че се побъркват от нищо и после се омъжват за него.
Шер
Ако знанието може да създаде проблеми, то не невежеството е начинът да ги решим.
Айзък Азимов
Проблемът с повечето английски жени е, че те ще се обличат така, сякаш са били мишки в предишно въплъщение, които не искат да привличат внимание.
Едит Ситуел
Основният проблем на всички нас, мъже и жени, е не как да учим, а как да забравяме наученото.
Глория Стейнем
Ако един проблем не може да бъде решен, увеличете го.
Дуайт Айзенхауер
Ако имам малко късмет, някой ден ще разбера защо мъжете са толкова измъчени от проблемите на секса. Лично мен ме вълнуват не повече от почистване на обувки.
Мерилин Монро
Проблемът с конкуренцията е, че тя премахва изискването да определите свой собствен път, да измислите свой собствен метод, да намерите нов начин.
Сет Годин
Ако можете да говорите брилянтно за някой проблем, може да се създаде утешителната илюзия, че е овладян.
Стенли Кубрик
Единственият път, когато имам проблеми, е когато спя.
Тупак Шакур
Политиката винаги поражда повече проблеми, отколкото е способна да реши.
Боб Дилън
Тревожността е лихвата, плащана от тези, които заемат проблеми.
Джордж Вашингтон
Ако терористите имат симпатиите на хората, е много по-трудно да ги намерите. Така че имаме нужда от хора на наша страна и това ни кара да бъдем отговорни лидери на света, да проявяваме известна загриженост по проблемите.
Джордж Сорос
За умните жени мъжът не е проблем; за умните жени мъжа е решение.
Жа Жа Габор
Умните хора решават проблеми, гениалните ги предотвратяват.
Алберт Айнщайн
Децата никога не са проблем. Те са родени учени. Проблемът винаги е във възрастните. Те бият любопитството от децата. Те са повече от децата. Те гласуват. Те притежават ресурси. Ето защо моят обществен фокус е предимно за възрастни.
Нийл Деграс Тайсън
Това е ера на специалисти, всеки от които вижда собствения си проблем и не е наясно или нетолерантен към по-голямата рамка, в която се вписва.
Рейчъл Карсън
За семейството на душевно болния, а също така и за обществото, неговата болест - проблем; за самия болен - решение.
Томас Сас
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
66
Следваща