Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 18
В Библията, Стария или Новия завет няма нищо, което да казва: "Ако вярвате в Мен, няма да имате никакви проблеми."
Рей Чарлс
По подобен начин проблемът с правата на държавата при разпореждането с наследствата, оставени от индивидите, представлява социални аспекти от първостепенно значение.
Рене Касен
Живота е пълен с проблеми и начини за тяхното решаване. Проблемите, с които се сблъскваме и не ни унищожават, ни правят по-силни.
Рик Уорън
Не всички проблеми имат технологичен отговор, но когато го имат, това е по-трайното решение.
Андрю Гроув
Дясната ми страна е парализирана. Нямам нужда от лекар. Мога да преодолея собствените си проблеми.
Андрю Джонсън
Според мен предписването на антидепресанти твърде често е бърз и лесен заместител на разработването на лечебни планове, които се отнасят до съвкупността от здравословни проблеми и фактори на начина на живот, които оказват влияние върху здравето, включително емоционалното състояние.
Андрю Уейл
Днес милиони американци приемат хранителни добавки, практикуват йога и интегрират други естествени терапии в живота си. Това са всички превантивни мерки, които ще ги предпазят от лекарския кабинет и ще намалят разходите за лечение на сериозни проблеми като сърдечни заболявания и диабет.
Андрю Уейл
Светът е обзет от много проблеми, но според мен това отвличане на центровете за възнаграждения на мозъка ни от електронни медии е потенциално едно от най-разрушителните.
Андрю Уейл
Спестяването при пенсиониране е вероятно най-големият успех на икономистите в поведението. Това е прототипичен поведенчески-икономически проблем, защото спестяването за пенсиониране е когнитивно трудно - да се разбере колко да се спести - и се изисква самоконтрол.
Ричард Талер
Проблемът е, че има много малко технологии, които по същество не са се променили за 60, 70 години.
Робърт Дж. Стърнбърг
Проблемът с Русия не е, че тя има закони, ограничаващи промотирането на гей начина на живот. Проблемът с Русия е, че тя няма закони, които ефективно ограничават силните или защитават слабите.
Робърт Зубрин
Наистина се наслаждавах на работата си в телевизията, но проблемът за мен е текучеството на режисьори всяка седмица.
Робърт Карлайл
Един от най-добрите механизми за справяне в живота е да знаеш разликата между неудобство и проблем. Ако си счупиш врата, ако нямаш какво да ядеш, ако къщата ти гори - значи имаш проблем. Всичко останало е неудобство. Животът е неудобен. Животът е бучка. Буца в овесената каша, буца в гърлото и буца в гърдата не са един и същи вид бучка. Човек трябва да научи разликата.
Робърт Фулам
Един от най-добрите механизми за справяне в живота е да знаете разликата между неудобство и проблем.
Робърт Фулам
Всеки, който чете книги за съвети за романтиката, има един проблем в началото: лош вкус в литературата.
Роджър Ебърт
Филмите, които насърчават съпричастността, са по-ефективни от тези, които обективират проблеми.
Роджър Ебърт
Ако идвате от математиката, както и аз, осъзнавате, че има много проблеми, дори класически проблеми, които не могат да бъдат решени само с изчисления.
Роджър Пенроуз
Проблемът с Италия всъщност не е въпрос на възраст. Япония има по-старо население и сега е в пълно икономическо възстановяване. Проблемът е, че Италия е стара в структурата на обществото.
Романо Проди
Когато нещата вървят зле, хората търсят изкупителни жертви. Просто не вярвам, че оградите или боеприпасите с бодлива тел на нашата граница ще решат някой от нашите проблеми.
Рон Пол
Не можете да имате здрава икономика без стабилни пари, поради което сме на прага на много сериозен икономически проблем.
Рон Пол
Наистина, единственият начин да се изправим пред най-големите проблеми, които имаме, е правителството да промени начина, по който субсидира храната. Начинът, по който субсидираме храната, прави по-евтино да отидеш до Макдоналдс и да си вземеш хамбургер, отколкото салата, а това е лудост.
Рут Райшил
Скуката е най-големият проблем. Същата позиция. Същият ден от седмицата. Става скучно, когато не носите добавени цветя вкъщи.
Рут Уестхаймер
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
66
Следваща