Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 16
Проблемът ми е, че решението си ти.
Фредерик Бегбеде
Всеки проблем, който разреша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.
Рене Декарт
Икономичността означава правилното управление на материалите и обекта, както и пестеливото балансиране на разходите и здравия разум при изграждането на работите. ...архитектът не изисква неща, които не могат да бъдат намерени или готови без големи разходи. Например: не навсякъде има изобилие от пясък, чакъл, ела, чиста ела и мрамор... Където няма пясък, трябва да използваме видовете, изхвърлени от реките или от морето... и други проблеми, които трябва да решаваме по подобни начини.
Витрувий
Ние ценим сериозността и готовността за решаване на проблеми.
Абхиджит Банерджи
Наистина имам късмет с хората около мен. Те ме познават, така че наистина не бъркат проблемите. Те знаят какво е книга и знаят кой съм и знаят разликата между двете.
Ан Енрайт
Все по-голям брой изследвания показват, че много от здравословните проблеми, свързани с яденето на говеждо месо, наистина са проблеми с говеждото, хранено с царевица.
Майкъл Полан
Икономическите затруднения на вътрешните градове на Америка може да са най-належащият проблем, пред който е изправена нацията. Липсата на бизнес и работни места в градските райони в неравностойно положение подхранва не само съкрушителен цикъл на бедност, но и осакатяващи социални проблеми като злоупотреба с наркотици и престъпност... Устойчива икономическа база може да се създаде във вътрешния град, но само така, както е създадена другаде : чрез частни инициативи с печалба и инвестиции, основани на икономически личен интерес и истинско конкурентно предимство.
Майкъл Портър
САЩ са изправени пред проблем със структурната конкурентоспособност, който води до най-слабата икономика, която сме виждали от поколения.
Майкъл Портър
Единственото постоянно решение на вашите проблеми е да влезете вътре и да пуснете частта от вас, която изглежда има толкова много проблеми с реалността. След като направите това, ще бъдете достатъчно ясен, за да се справите с това, което е останало.
Майкъл Сингър
Можете да правите само едно нещо в даден момент. Просто се справям с един проблем и концентрирам всички усилия върху това, което правя в момента.
Максуел Малц
В основата на всички проблеми на Пакистан лежи невежеството; то позволява на политиците да оглупяват хората и отново и отново да ги преизбират.
Малала Юсафзаи
Проблемът с голяма тъга е, че тя не се вписва в тялото ви.
Мануел Ривас
Егото трябва да бъде в състояние да слуша внимателно и да се отдаде, без по-нататъшен план или цел, на този вътрешен порив към растеж. Хората, живеещи в култури, по-сигурно вкоренени от нашата, имат по-малко проблеми с разбирането, че е необходимо да се откажат от утилитарната нагласа на съзнателното планиране, за да се направи път за вътрешното израстване на личността.
Мари-Луиз фон Франц
Намирането на щастие не е толкова просто, колкото да имате добри приятели или пълноценен социален живот. Проблемът е нашата способност или неспособност да намерим в себе си чувство за смисъл или по-дълбока цел, нещо, което не се среща в ежедневието.
Марк Върнън
Една от най-големите проблеми в живота ни е да разберем, кой ни е приятел.
Марк Леви
Когато става революционен акт да се яде истинска храна, ние имаме проблеми.
Марк Хаймън
Печатното списание и индустрията на печатната журналистика очевидно са в големи проблеми и едно от нещата, които се случиха, когато този бизнес започна да отстъпва място на интернет и да излъчва телевизия, е, че много организации започнаха да съкращават специално разследващата журналистика и те също започна да съкращава проверяващите факти.
Мат Таиби
И аз те обичам. Но това обнадеждаващо сбогуване не прави малко, за да донесе спокойствие, дори и сега. Да те обичам никога не е бил проблем. Това, което ме тревожи, е колко любовта може никога да не е достатъчна.
Меган Макафърти
И когато приключиш с бягането, ще бъдеш на хиляди мили от хората, които те обичат и проблемът ти щеше да е там, освен че нямаше кой да ти помогне.
Мелина Маркета
Някои коментатори са начертали толкова ярка и мрачна картина на ранните трудности на Ваймарската република, че републиката изглежда е обречена на провал от самото начало... Условията, при които се е родила Ваймарската демокрация, със сигурност не са били такива, че да й помогнат да процъфтява; и докато се разгръщаше, очевидно беше обременен с бреме от проблеми в редица области.
Мери Фулбрук
В края на деня сънят е барометър за вашето емоционално здраве. И така, ако не сте на правилното място, където трябва да бъдете, тогава ще имате гласове, които ще ви държат будни през нощта, защото трябва да се справите с тези проблеми.
Мехмет Оз
Когато живеете във Филипините или страна като тази, вие развивате нещо като много дебела кожа, защото всеки ден се сблъсквате с всички проблеми около вас.
Мигел Сихуко
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
66
Следваща