Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 15
Проблемът с писането на книга за себе си е, че не можеш да се заблуждаваш. Ако пишете за някой друг, можете да разтегнете истината от тук до Финландия. Ако пишеш за себе си, най-малкото отклонение те кара да разбереш моментално, че може да има чест сред крадците, но ти си просто мръсен лъжец.
Граучо Маркс
Когато назряват проблеми и ситуацията изглежда много лоша, винаги се намира един човек, който вижда решение и е готов да поведе. Много често такъв човек е луд.
Дейв Бари
Депресията е наречена световен проблем номер едно в общественото здраве. Всъщност депресията е толкова широко разпространена, че се счита за обикновена настинка на психиатрични разстройства. Но има мрачна разлика между депресията и настинката. Депресията може да ви убие.
Дейвид Бърнс
Може да се окаже, че всичко, което ни казват научните компании по живот, ще се окаже правилно и тук няма никакъв проблем. Това опровергава логиката.
Джеръми Рифкин
Залог за добри отношения разбирайки моята любов е способността да се обсъждат проблеми.
Джесика Алба
За щастието не трябва да ходиш някъде далеч, то е тук - в тиха самотна стая. Всички твои проблеми са съсредоточени в твоето сърце, затова е нужно просто да изучиш себе си. Нужно е да разбереш, какво си всъщност. Ако познаеш своя собствен свят, вече няма да се страхуваш.
Джет Ли
Проблемът с красотата е, като да се родиш богат и да ставаш по-беден.
Джоан Колинс
Политически проблем, обмислен във военно отношение, в крайна сметка се превръща във военен проблем.
Джордж Маршал
В мен живеят звяр, ангел и луд; моите съмнения въпроси са тяхна работа; моя проблем - тяхното покоряване и победа, падение и бунт; моите усилия - тяхното себеизразяване.
Дилън Томас
Може да се наложи да решим проблемите не чрез премахване на причината, а чрез проектиране на пътя напред, дори ако причината остава на място.
Едуард де Боно
Повечето вярват, че основният проблем на любовта е да бъдеш обичан, а не способността да обичаш.
Ерих Фром
Нашият проблем от гледна точка на психологията и от гледна точка на генетичната епистемология е да обясним как се прави преходът от по-ниско ниво на знание към ниво, което се преценява като по-високо.
Жан Пиаже
Като капитан винаги трябва да съм пример за своите съотборници. Спокоен съм и нямам никакъв проблем с треньора или с клуба. Единствената ми цел е да съм готов винаги, когато имам възможност да играя.
Алесандро Дел Пиеро
Художник - това е човек, който може да превърне решението в проблем.
Карл Краус
Многочислените проблеми възникват, когато се опитваме да оправдаем очакванията на другите, вместо това, определяме вашите собствени.
Карл Роджърс
Освен това, достойнството на самата наука изглежда изисква да се проучат всички възможни средства за решаването на проблем, толкова елегантен и толкова известен.
Карл Фридрих Гаус
Аз имам глупави филми, но не виждам проблем в това. Нима трябва да престана да бъда себе си заради популярността.
Кевин Костнър
Парите нямат за мен особено значение. Колкото повече пари имаш, толкова повече проблеми. Но славата е като наркотик. Тя запълва пустотата вътре в мен.
Мадона
Проблемът с бъдещето е, че то обикновено идва, когато най-малко го очакваш.
Арнълд Хенри Гласоу
Доверен приятел се смее на шегите ти, и когато те не са толкова добри, и съчувства на проблемите ти, когато не са толкова лоши.
Арнълд Хенри Гласоу
Моят най-лош личен проблем е, че моят компютър не ме разбира.
Ашли Брилиант
Проблемът е, че ако нищо не рискуваш, рискуваш още повече.
Ерика Джонг
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
66
Следваща