Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 13
Не можеш да угодиш на всички. Когато сте твърде фокусирани върху това да живеете според стандартите на другите хора, не отделяте достатъчно време за отглеждане на своите. Някои хора може да шепнат, да се оплакват и да съдят. Но в по-голямата си част всичко е в главата ти. Хората се интересуват по-малко от вашите действия, отколкото си мислите. Защо? Те имат свои проблеми!
Крис Кар
Повечето жени са прагматици, които са позволили на екстремистите отляво и отдясно да манипулират семейния проблем за свои цели.
Кристофър Лаш
Има нещо толкова универсално в това усещане, начинът, по който бягането обединява двата ни най-първични импулса: страх и удоволствие. Бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо, за да се забавляваме.
Кристофър Макдугъл
Може би всички наши проблеми – цялото насилие, затлъстяване, болести, депресия и алчност, които не можем да преодолеем – започнаха, когато престанахме да живеем като Бягащи хора. Отречете се от природата си и тя ще избухне по друг, по-грозен начин.
Кристофър Макдугъл
Ние бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо за добро време.
Кристофър Макдугъл
Питали са ме, страдам ли от махмурлук. За това, да имам махмурлук, нужно е да се престане да се пие. Така че този проблем просто не възниква.
Леми Килмистър
Проблемът с общата теория на относителността е, че принципите са доста прости и изчисленията винаги са грозни.
Ленард Съскинд
Струва ми се, че най-големият проблем в днешния ден е проблемът как хората да консумират по-малко.
Леонардо ди Каприо
Трябва да продължаваме да се опитваме да решаваме проблемите един по един, поетапно, ако не въз основа на увереност и сътрудничество, то поне на взаимната толерантност и личен интерес.
Лестър Пиърсън
Мисля, че част от работата на литературата е да коментира и да участва в социалните проблеми на времето.
Линда Сю Парк
Рождените дни биха могли да бъдат такъв проблем, когато сте по-възрастни от страната, в която сте живели.
Линси Сандс
За човек логиката се явява единственото средство да се справим с проблемите на реалната действителност.
Лудвиг фон Мизес
Ако целта ви е всичко друго, но не и рентабилност - ако искате да бъдете голяма, или да растете бързо, или да станете технологичен лидер - ще срещнете проблеми.
Майкъл Портър
Със себе си съм имал повече проблеми, отколкото с всеки друг човек.
Дуайт Муди
За разлика от президентската администрация проблемите рядко имат крайна дата.
Дуайт Айзенхауер
Имам само един критерий, чрез който оценявам всеки важен проблем - и този критерий е: "Дали това е добро за Америка?"
Дуайт Айзенхауер
Нашият истински проблем не е нашата сила днес, а по-скоро жизненоважната необходимост от действие днес, което да осигури силата ни утре.
Дуайт Айзенхауер
Най-големият проблем за един бейзболист е как да използва свободното си време.
Бранч Рики
...Добре изложеният проблем е наполовина решен.
Джон Дюи
На всеки прием има два вида хора: тези, които искат да си отидат вкъщи, и тези, които не искат. Проблемът е, че те обикновено са женени един за друг.
Ан Ландърс
Проблемът с прекалено бързото говорене е, че можеш да кажеш нещо, за което още не си и помислил.
Ан Ландърс
Писането не е никакъв проблем: просто нахвърляш идеите, когато те се появят. Набързо написаната бележка е най-простото нещо – появата на мислите е онова, което всъщност е трудно.
Стивън Лийкок
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
66
Следваща