Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проблем" - страница 12
Нищо не е толкова опасно в архитектурата, колкото справянето с отделни проблеми. Ако разделим живота на разделени проблеми, ние разделихме възможностите да правим добро строително изкуство.
Алвар Аалто
Връщам се към проблеми, които не мога да реша, не защото съм идиот, а защото истинските проблеми не могат да бъдат решени. Вселената се разширява. Колкото повече виждаме, толкова повече откриваме, че има какво да видим. Винаги ново начало, различен край.
Джанет Уинтерсън
Технологиите се развиват, и сега не е проблем да намерите човек в другият край на света. Все повече време ние общуваме в интернет, твърдейки че създаваме контакти. Но самото общуване се превръща в илюзия. Ето какво е опасно.
Джеймс Макавой
За да постигне огромен успех, един учен трябва да е готов да изпадне в дълбоки проблеми.
Джеймс Д. Уотсън
Проблемът със славата е, че се замразявате в един кадър и нищо, което можете да направите, не може да промени природата.
Джери Рубин
Проблемите винаги започват много преди да ги забележим.
Джилиан Флин
Да, но също така един от проблемите за един романист в Ирландия е фактът, че няма официални обноски. Искам да кажа, че някои хора имат красиви маниери, но няма съгласувана форма на маниера.
Джон Макгахърн
Днес никой проблем с визията не е по-голям от въпроса за ефективността спрямо някаква комбинация от иновации и обслужване на клиентите.
Джон П. Котър
Мярката за успех не е дали имате труден проблем, а дали е същият проблем, който сте имали миналата година.
Джон Фостър Дълес
Капитане, мисля, че имате проблем с липсата на мозъка ви.
Джос Уедън
Проблемът за мен е, че никога не мога да видя кой всъщност е Грегъри, както и не мога да видя как изглежда огледалото само по себе си, защото той отразява всеки, който е около него.
Елизабет Чандлър
Няма никакво значение колко дълбоко може да е проблемът, колко безнадеждна е перспективата колко объркана е плетеница, колко голяма е грешката. Достатъчното осъзнаване на любовта ще разтвори всичко.
Емет Фокс
Повече пари - повече проблеми.
Еминем
Ако двама души се обичат, тогава какъв е проблемът? Всеки трябва да има шанс да стане нещастен, ако иска. Това е новата ми толерантност!
Еминем
Не съществуват проблеми на чернокожите, поляците, евреите, гърците или жените. Съществуват само общочовешки проблеми.
Жак Фреско
Проблемът за религията и проблемът за православното християнство не са едно и също нещо. Голяма част от това, което виждаме около себе си днес на неверие и критика, както и на отрицанието на нашите така наречени истини, се основава на факта, че религията е била до голяма степен изместена от вярата и доктрината е заменила живия опит. Именно този жив опит е основният елемент на тази книга.
Алис А. Бейли
Да, знам, че изглеждам като осран идиот. Но аз имам един крак по-къс от другия, и на мен неотдавна ми казаха, че ако аз ги подравня ме чакат големи проблеми в живота.
Иги Поп
Пробиращ анализ на проблемите на еволюцията е в основата на моята проза.
Йоханес Йенсен
Защо никога добрата новина не поставя проблемите в перспектива? Защо винаги имаше друг проблем?
Алистър Рейнолдс
Винаги се старайте да намерите изход от проблемите и вярвайте в доброто.
Катрина Каиф
Може би толкова важна е връзката между съществуването на решения за конкурентно равновесие и проблемите на нормативната икономика или икономиката на благосъстоянието.
Кенет Ароу
Песимиста вижда проблем във всяка задача. Оптимиста вижда задача във всеки проблем.
Ким Катрал
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
66
Следваща