Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цел" - страница 59
Едно от качествата на бизнес човек, който се стреми към цел, е способността да поддържа връзки, както необходими, така и такива, които могат да станат такива.
Жорж Блон
Едно от качествата на деловият човек, който се стреми към цел, е способността да поддържа връзки, както необходими, така и такива, които могат да станат такива.
Жорж Роденбах
Наистина трябва да имате цел.
Заха Хадид
Целта на книгата е формулиране на всеобхватна и съгласувана геостратегия на Евразия.
Збигнев Бжежински
Моята цел е да се опитам да кажа на обществеността, че Америка би могла да използва повече наука и технологии във всички аспекти на живота си.
Золтан Ищван
Знайте какво искате да постигнете, преди да започнете да преговаряте. Това е златното правило, но това, което повечето хора не успяват да се вслушат. Без план позволявате на противниковата страна да определи целите ви, вместо обратното.
Иванка Тръмп
Начинът, по който баща ми ме възпита, беше наистина информативен за това как мисля за ролята си на жена и как гледам на себе си в професионално и лично качество. Затова той ме насърчи да поставя летвата много високо за себе си, да си поставя големи цели.
Иванка Тръмп
В бизнеса вярвам, че ако се съсредоточите само върху пътуването, ще пропуснете целия смисъл на предприятието. Трябва да има цел, крайна игра от някакъв вид; в противен случай просто въртите колелата си. Да, пътуването е важно, но дестинацията също е важна.
Иванка Тръмп
Бягането е чудесна метафора за живота. Поставяте си цел и след това се захващате за работа. Колко добре се справяте е пряко отражение на това колко упорито работите. Това е и ментална игра. По пътя има неуспехи, но истинският тест на бегача е как ги преодолявате и провирате покрай тях.
Иванка Тръмп
Единствените хора, които някога съм срещал, които са наистина успешни в своите области, независимо коя е тази област, са хора, които са силно запалени по работата, която вършат всеки ден и са мотивирани от чувството за цел.
Иванка Тръмп
Прекарвам много време в изграждането на екипи и в двата бизнеса - както в организацията на Тръмп, така и в моя собствен, и обмислям кого да наема, за да допълни екипа и да ни позволи да постигнем най-добре целите си.
Иванка Тръмп
Мисля, че родителският отпуск е изключително важен - и това е лично решение. Част от изграждането на компания, чиято цел е да овласти жените във всички аспекти на живота, е, че дадох свобода на екипа си да определи как изглежда родителският отпуск за всяка от тях поотделно.
Иванка Тръмп
Целта на изкачването на големи, опасни планини трябва да бъде постигане на някакъв духовен и личен растеж, но това няма да се случи, ако компрометирате целия процес.
Ивон Шуинар
В Патагония постигането на печалба не е целта, защото майсторът на Дзен би казал, че печалбите се случват "когато правиш всичко останало както трябва".
Ивон Шуинар
Отново, подобно на подхода на Дзен за стрелба с лък или нещо друго, вие идентифицирате целта и след това забравяте за нея и се концентрирате върху процеса.
Ивон Шуинар
Цялата цел на едно приключение е да придобие някаква духовна или емоционална представа. Когато компрометирате процеса, компрометирате печалбата.
Ивон Шуинар
Цялата цел на изкачването на нещо като Еверест е да се постигне някаква духовна и физическа печалба. Но ако компрометирате процеса, вие сте задник, когато започнете, и задник, когато се върнете.
Ивон Шуинар
Желание плюс цел, плюс упорит труд, плюс страхотни резултати - и вие задължително ще успеете.
Игор Ман
Общество или организация, която мисли само като пъзели, е тази, която е твърде фокусирана върху целите, които си е поставила, а не върху възможностите, които все още не вижда.
Иън Лезли
Благоприятна връзка възниква, когато има обща духовна цел, споделени духовни ценности и взаимно желание да се изгради връзка върху духовна основа и с цел свързване със светлината на създателят.
Йехуда Бърт
Целият смисъл на всичко това - защо сме тук, защо светът е тук и защо имаме политическата система и лидерите, които правим - е да постигнем промяна. Това е целта на живота.
Йехуда Бърт
На вярващия марксизмът представя, първо, система от крайни цели, които въплъщават смисъла на живота и са абсолютни стандарти, по които да се преценяват събитията и действията.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Предишна
1
...
58
59
(Текуща)
60
...
69
Следваща