Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цел" - страница 23
Това е религия, доколкото, след като ни показа хода на обикновената еволюция, тя също така ни предлага и съветва метод за съкращаване на този курс, така че чрез съзнателно усилие да можем да напредваме по-директно към целта.
Чарлз Ледбитър
За целите на този трактат може би можем да го определим като силата да виждаме това, което е скрито от обикновеното физическо зрение. Също така ще бъде добре да приемем, че много често (макар и в никакъв случай не винаги) е придружено от това, което се нарича ясночуване, или способността да се чува това, което би било нечуто за обикновеното физическо ухо; и за всеки случай ще приемем, че нашето заглавие обхваща и тази способност, за да избегнем тромавостта да използваме непрекъснато две дълги думи, когато една е достатъчна.
Чарлз Ледбитър
Изземането на властта е световна цел на революционните сили.
Ернесто Че Гевара
Способността да кажете "не" на изкушението означава, способността да кажете "да" на това, че вие вярвате, в своите основни цели.
Чък Норис
Най-добрия начин да забравиш за целта - втренчено разгледай детайлите.
Чък Паланюк
В новата ми книга "Раждане" целта ми е да споделя пътя, който съм извървялa в духовната сфера и в сферата на бизнеса и филантропията, за да разкрия съществената връзка между двете.
Шари Арисон
Иранското правителство възнамерява да използва ядрената програма за мирни цели, но трябва да убеди международното обществено мнение в това.
Ширин Ебади
Когато все повече хора искат нещо, става по-лесно да се постигне тази цел.
Ширин Ебади
Основната цел да отидеш в колеж не е да си намериш страхотна работа. Основната цел на колежа е да изгради силен ум, който води до по-голямо самосъзнание, способности, реализация и възможности за обслужване, което, между другото, трябва да доведе до по-добра работа.
Шон Кови
Мирът като цел е идеал, който няма да бъде оспорван от никое правителство или нация, дори и от най-войнствените.
Аун Сан Су Чи
Любовта се разбира по исторически начин като едно от големите човешки призвания - но нейното противодействие винаги е било изневяра. Това ужасно, ужасно предателство, което може да разкъса не само друг човек, не само себе си, но и цели семейства.
Юнот Диаз
Партизаните се бият на позната територия с изповядани политически цели за завладяване на властта. Това е, което ги отличава от терористите.
Юрген Хабермас
По принцип фундаментализмът е съвременен феномен. По същия начин, по който Хитлер предизвиква митологична религия с немска чистота и славата на миналото, ислямистите използват религията, за да предизвикват емоции и страсти у хора, които са били потискани дълго време, за да постигнат целта си.
Азар Нафизи
Нашите главни цели са хората, които са измъчвали и убивали Сергей Магнитски. Но второстепенните ни цели са онези хора, които са се възползвали от престъплението, че е бил убит или са улеснили прането на пари за тези хора.
Бил Браудър
Основната цел на бъдещето е да се спре насилието. Светът е пристрастен към него.
Бил Козби
Америка е място, където можете да успеете, без значение кой сте. Аз съм доказателство за това. Но трябва да работите много усърдно и да сте готови да търпите болка. Трябва да си поставите цел и да спечелите на пазара, независимо от температурата на въздуха. Трябва да платите цената за успех.
Бил О'Райли
Целта ми като фронтмен винаги е да се опитам да свия мястото, ако можете, да превърна този футболен стадион в най-малкия клуб в света. Поне трябва да опитате.
Брус Дикинсън
Най-добрата матрица за вход-изход е изградена във ВВС на САЩ. Те също имаха таблица за вход-изход за немската икономика, която им помогна при избора на цели.
Василий Леонтиев
Любовта е най-високата и крайна цел, към която човек може да се стреми. Спасението на човека се състои в любовта и се постига чрез любов.
Виктор Франкъл
Безусловната любов е висшата цел!
Виталий Гиберт
Всяка връзка, която имаме в живота си - контактът ни с всеки човек, място и събитие - служи на много специална, макар и все още нереализирана цел: Те са огледала, които могат да служат, за да ни покажат неща за себе си, които могат да бъдат реализирани в никакъв случай по друг начин.
Гай Финли
След като нещо е надживяло полезността си в една сфера от живота, целта му да съществува вече не е същата. Листът, който улавя поток от слънчева светлина и след това предава енергията си на дървото, служи на една цел през пролетта и лятото, а друга напълно различна през есента и зимата.
Гай Финли
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
69
Следваща