Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цел" - страница 22
Всеки може да си намери работа, но имате ли цел?
Том Батлър-Бодън
Основната цел на създаването на музиката е да дадем глас на неща, които никога не са го имали.
Том Йорк
Дори враждебните пародии признават от самото начало, че целта има различен глас.
Том Улф
Виетнам беше наистина идеалистично нещо да спре разпространението на комунизма, което, между другото, се случи. Беше доста скъп начин да го направите, но постигна целта си.
Том Улф
Целта на поезията е поезия.
Антон Делвиг
Днес студентите могат да избират от множество изследвания на идентичността... Недостатъкът на всички тези пара-академични програми не е, че те се концентрират върху дадено етническо или географско малцинство; това е, че те насърчават членовете на това малцинство да учат сами - като по този начин едновременно отричат целите на либералното образование и засилват сектантските манталитети и манталитетите на гетата, които те претендират да подкопават.
Тони Джъд
В мисията за специални операции понятието скорост е просто. Стигнете до целта си възможно най-бързо. Всяко забавяне ще разшири вашата зона на уязвимост.
Уилям Х. Макрейвън
Вярвам, че когато се случват нещата, те се случват с някаква цел.
Уилям Шатнър
Една война с присъстващите я човешки страдания трябва, когато това зло е неизбежно, трябва да бъде раздробено повече от сгради: Тя трябва да разруши основите на мисълта и да създаде отново. Само така всеки отделен участник участва в катаклизма и разбира целта на жертвата.
Уоле Шоинка
В крайна сметка целта на магията е да освободи потенциала ни, а не да ни обвърже с идеи.
Филип Кар-Гом
Вместо да гледам на Бог като на този, който ми помага да постигна целите си, сега е моя радост да помогна на Бог да изпълни божествената цел - да търся най-доброто за другите и да търся растежа на любимия, което ще рече всеки.
Филип Шелби
Целта на подрязването е да се подобри качеството на розите, а не да се наранят храста.
Флорънс Литауър
Целта на правителството е да види, че не само законните интереси на малцината са защитени, но и че се запазват благосъстоянието и правата на мнозина.
Франклин Делано Рузвелт
Старият монах каза: "Основната грешка, която хората правят, е да мислят, че щастието е целта!"
Франсоа Лелорд
Там, където става дума за избор на цели, ние казваме: избирай цел, която разумно може да считаш за действително достижима.
Франц Брентано
Самата цел често може да бъде средство за постигане на бъдещите цели.
Франц Брентано
Целта ми беше да правя всичко, което би довело до работа. Знам, че писането не би довело до работа. Прекалено е изискано за мен. Най-голямата ми цел беше да бъда офис рецепционистка, да отговарям на телефони. Не очаквах да надхвърля това.
Анчи Мин
Моята първа цел беше величието на краля. Моята втора цел е била могъществото на кралството.
Арман Жан дю Плеси дьо Ришельо
Целта на всяка проповед се състои в това, да подбуди хората да живеят съгласно нравствените принципи. И ние трябва да знаем, какви са тези принципи.
Хадън Робинсън
За да реализирате своите мечти, е нужно просто да си поставите цел и да я следвате без значение какво. Аз преминах през много трудности, но си струваше.
Хамес Родригес
Простотата не е цел, но човек стига до простотата, въпреки себе си, когато човек се приближава до истинския смисъл на нещата.
Хърбърт Рийд
Никога не съм си поставял цели. Американската култура е напълно основана на категории, цели и способи за достигането им. Но аз съм англичанин от Австралия, а нас целите не ни ограничават.
Хю Джакман
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
69
Следваща