Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цел" - страница 20
Следя - това е, което аз правя по цели дни, стоейки пред телевизора. Това ми е и останало. Включвам екрана и имам такова впечатление, че всички задници са там...
Мишел Мерсие
Ролята на човечеството - да достигне дарените цели с чисто сърце, намиращо се в хармония с вселената и обичащи всички.
Морихей Уешиба
Хамас, те използват живота на цивилни, използват деца, използват страданията на хората всеки ден, за да постигнат целите си. И това е, което мразя.
Мосаб Хасан Юсуф
Предизвикателството, което поставям пред всеки, който осъжда бизнеса в частния сектор, е следното: Ако сте социално осъзнат човек, защо не управлявате бизнеса си по начин, който ще помогне за постигането на социални цели?
Мухамад Юнус
Целта е да се отложи дефектът, да се отложи дегенеративното заболяване, изтощаването и така нататък и по този начин да се съкрати периодът в края на живота, който се преминава в упадъчно или инвалидно състояние, като същевременно се удължава живота като цяло.
Обри Де Грей
Управленската преценка може да приеме много форми, някои много фини. Отделни мениджъри могат да извършват слаби операции; те могат да преследват подцели, които са в разрез с корпоративните цели; те могат да се занимават със самостоятелна работа.
Оливър Уилямсън
Съюзът е много повече от мен и когато мислите, че съюзът сте вие и не става въпрос за това кого представлявате, мисля, че сте загубили морала и фокуса си и целта на вашето ръководство.
Анди Стърн
Напълно вероятно целта на Вселената е да осигури приятен дом за съзнателни същества, които могат да задават дълбоки въпроси и които могат да изследват природата на самата вселена.
Оуен Джинджърич
Присъщата цел на американското правителство е да позволи на хората да търсят собствените си цели и да ги насърчава да бъдат отговорни за различните приключения, които имат по пътя си към тези цели, добри, лоши и други.
Патрик О'Рурк
Ако не постигате напредъка, който бихте искали да постигнете и сте способен да постигнете, това е просто защото целите ви не са ясно дефинирани.
Пол Майер
Успехът е прогресивно реализиране на предварително определени, полезни лични цели.
Пол Майер
Откривам, че съм леко депресиран, ако не движа тялото си всеки ден, така че понякога е също толкова просто като ходене, а друг път е тренировка за маратон или някаква лична цел, която се опитвам да срещна.
Райън Рейнолдс
Не мисля, че някой от нас наистина ЗНАЕ защо сме тук. Но мисля, че трябва да ВЯРВАМЕ, че сме тук с някаква цел.
Рей Чарлс
Знаейки как да се правят не само с главата, но и с ръцете: това може да изглежда програмна и идеологическа цел. Не е. Това е начин за запазване на творческата свобода.
Ренцо Пиано
Целта на работата не е да печелите пари. Целта на работата е да накара работниците, независимо дали са на работа или висши ръководители, да се чувстват добре в живота.
Рикардо Семлер
Хората са твърде склонни да следват стандартните предубеждения за това как трябва да работят организациите. Твърде често чувстваме, че не сме в състояние да направим промени и затова се надяваме, че някой някъде във вашата организация знае какво правим и каква е общата цел.
Рикардо Семлер
Най-важното правило е да се формулира ясно и точно целта, която трябва да бъде постигната, и след това да се запази неотклонно в съзнанието през всички етапи на изпълнението, които често са дълги и сложни.
Роберто Асаджоли
Космическата програма се нуждае от цел, а целта трябва да бъде хората на Марс.
Робърт Зубрин
Просвещението не е цел на религиозната вяра. Това е еволюционна цел, нещо, което искаме да станем.
Робърт Търман
Не мисля, че има скрита цел на Вселената, която трябва да разгадаете.
Робърт Фулам
Сега целта ми е да изтанцувам всички танци, докато мога, а после да седна доволна след последното елегантно танго някоя сладка вечер и да продължа нататък, защото в мен не остана друг танц.
Робърт Фулам
Сега всеки има някакви тайни цели в живота... Понякога можете да получите това, което искате и това, от което се нуждаете едновременно.
Робърт Фулам
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
69
Следваща