Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цел" - страница 18
Целта ми е да играя колкото се може повече игри и да изляза и да бъда отново един от 11-те играчи.
Денис Бергкамп
Двата ни най-големи съперника бяха приспособили целия си сезон към тази цел да ни победят. Разбира се, голям комплимент е, че те бяха толкова мотивирани да ни спрат, но беше много трудно да се изправим в два подобни мача толкова близо един до друг.
Денис Бергкамп
Без визия на целта човек не може да управлява собствения си живот, още по-малко живота на другите.
Джак Уедърфорд
Не забелязваш разстоянието, ако пред теб има определена цел.
Джейн Остин
Целта ми е да забравя болката в живота. Забрави болката, подиграй й се, намали я. И се смей.
Джим Кери
Този, който е превърнал борбата за пари в основна цел на своя живот и е оставил на страна всички други цели, едва ли ще може да влезе в Царството небесно.
Джими Картър
Целта на живота е да научиш своето сърце да се бие със Вселената, хармонизирайки своят вътрешен свят с природата.
Джоузеф Камбъл
За всички общи цели сме еднакво един народ, всеки отделен гражданин навсякъде се ползва с едни и същи национални права, привилегии и защита.
Александър Хамилтън
По-важно е не какво четем, а как и с каква цел.
Едмънд Бърк
Висша цел на човешките стремежи се явява високо нравствен характер.
Ернст Телман
Като капитан винаги трябва да съм пример за своите съотборници. Спокоен съм и нямам никакъв проблем с треньора или с клуба. Единствената ми цел е да съм готов винаги, когато имам възможност да играя.
Алесандро Дел Пиеро
Отнасяйте се към човека винаги като цел и никога като средство.
Имануел Кант
По този начин физическото насилие е средство, а целта ще бъде да наложи нашата воля на врага. За да постигнем вярно тази цел, трябва да разоръжим врага, да го лишим от способността да се съпротивлява.
Карл фон Клаузевиц
През последните два месеца бях много зает със собствените си математически спекулации, които ми костваха много време, без да съм постигнал първоначалната си цел. Отново и отново бях примамван от често интересните перспективи от едната посока в другата, понякога дори от волята, както не е рядкост в математическите спекулации.
Карл Фридрих Гаус
Основната цел на детските партита е да ви напомнят, че има деца, по-ужасни от вашите собствени.
Катрин Уайтхорн
Решителност: настойчивост в достигане на цели, които одобрявате. Инат: настойчивост в достигане на цели, които не одобрявате.
Амброуз Биърс
Целта е оправдана, ако води до увеличаване на силата на човека над природата и до унищожаване на силата на човека над човека.
Лев Троцки
На истинският артист му е чужда гордостта. Уви, той вижда, че изкуството няма граници: смътно усеща колко далеч е от целта.
Лудвиг ван Бетховен
Основната цел на живота ми е да видя какво ще се случи след това.
Ашли Брилиант
У човека може да се убие и човека, и звера, в зависимост от това каква цел се преследва.
Владимир Хочински
Благоразумието предполага, че собствената полза не се разглежда като цел на моралното поведение, въпреки че може да бъде и негово следствие.
Георг Хегел
Връх на безумието е да си поставиш за цел да унищожиш страстите.
Дени Дидро
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
69
Следваща