Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 9
Стигнах до момента, в който знам, че докато седна да пиша, идеите ще дойдат. Какви ще бъдат те, не знам.
Робърт Б. Паркър
Цената на бензина престана да ме безпокои в този момент, когато минах на бентли.
Робърт Дауни Джуниър
Страхотната книга за вас е книгата, която има да ви каже най-много в момента, в който четете. Нямам предвид книгата, която е най-поучителна, а книгата, която храни духа ви. И това зависи от вашата възраст, вашия опит, вашите психологически и духовни нужди.
Робъртсън Дейвис
Един признак за страхотен актьор е, когато той може да бъде сам от себе си на екрана, да не прави почти нищо и да създаде един от определящите моменти на филма.
Роджър Ебърт
Що се отнася до буржоазната държава, в настоящия момент ние се стремим да я преодолеем, да я свалим... Нашата цел е тотален, научен, марксистки социализъм.
Салвадор Алиенде
Не забелязвате ли, че има определени моменти, когато сте естествено вдъхновени за самонаблюдение? Работете внимателно с тях, защото това са моментите, в които можете да преживеете мощно преживяване и целият ви мироглед може да се промени бързо.
Согиал Ринпоче
Мисля, че имаме много играчи в отбора, които са по-подходящи за европейския футбол в момента.
Стивън Джерард
Това, което в крайна сметка виждате, когато погледнете историята, е, че хората, които са били добри в преместването на границите на възможностите и изследвайки тези граници на добри идеи и иновации, рядко са го правили в моменти на голямо вдъхновение. Те не просто имат блестяща идея за пробив от нищото и изпреварват всички останали.
Стивън Джонсън
И в този момент, кълна се, че бяхме безкрайни.
Стивън Чбоски
Нямаше да е Нова година без резолюция. Реших да отделям по един момент всеки ден до края на живота си, за да оценя това, което имам.
Сюзан Бет Пфефър
Събуждайки се тази сутрин, се усмихвам. Двадесет и четири чисто нови часа са пред мен. Заклевам се да живея пълноценно във всеки момент и да гледам на всички същества с очи на състрадание.
Тик Нят Хан
Вдишвайки, успокоявам тялото и ума. Издишвайки, се усмихвам. Живеейки в настоящия момент, знам, че това е единственият момент.
Тик Нят Хан
Настоящият момент е изпълнен с радост и щастие. Ако сте внимателни, ще го видите.
Тик Нят Хан
Когато сме съзнателни, дълбоко във връзка с настоящия момент, разбирането ни за случващото се се задълбочава и започваме да се изпълваме с приемане, радост, мир и любов.
Тик Нят Хан
Във всеки момент имате избор, който или ще ви отведе по-близо до духа ви, или ще ви отдалечи от него.
Тик Нят Хан
Ако не сме напълно себе си, наистина в настоящия момент, пропускаме всичко.
Тик Нят Хан
Вдишвайки, има само настоящия момент. Издишвайки, това е прекрасен момент.
Тик Нят Хан
Безпокойството, болестта на нашето време, идва основно от неспособността ни да живеем в настоящия момент.
Тик Нят Хан
Животът може да бъде намерен само в настоящия момент. Миналото го няма, бъдещето все още не е тук и ако не се върнем към себе си в настоящия момент, не можем да имаме връзка с живота.
Тик Нят Хан
Ще се упражнявам да се връщам към настоящия момент... без да позволявам на съжаленията и тъгата да ме влекат обратно в миналото или да оставям тревогите, страховете или желанията да ме изтръгнат...
Тик Нят Хан
Най-доброто от всичко, човек живее в тези моменти, когато не знае, че може да живее по-добре.
Антъни Кийдис
Надявам се обаче, че много от тях имат деца, които, когато имат момент да си отдъхнат от своите iPod-и, интернет или Гугъл, ще обяснят на родителите си, управляващи държавата, как светът е сплескан.
Томас Фрийдман
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
71
Следваща