Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 8
Защото само като забравяме, че някога наистина изпускаме нишката на времето и се доближаваме до преживяването на живота в настоящия момент, толкова неуловим в обикновените часове.
Майкъл Полан
Той изглеждаше толкова дълбоко разочарован от мен, че за момент се зачудих дали той не е човек, когото познавам.
Майкъл Шейбон
Жена, която не забравя Хенрих Хайне в момента, когато в стаята влезе нейният възлюбен, обича само Хенрих Хайне.
Марина Цветаева
Всичко, което се опитвате да желаете, е фокусирано върху бъдещето; винаги е свързано с някакъв вид тревожност, която прави настоящия момент малко неудобен.
Марта Бек
Не знаем какви хора сме всъщност до момента преди смъртта ни. Когато смъртта дойде да ви прегърне, вие ще осъзнаете какво сте. Това е смъртта, не мислите ли?
Масаши Кишимото
Нищо не е трайно перфектно. Но има перфектни моменти и волята да изберете какво ще доведе до по-съвършени моменти.
Мери Балоу
Всеки миг е момент на решение и всеки момент ни насочва неумолимо в посоката на остатъка от живота си.
Мери Балоу
Нито една жена не може да каже, че тя истински е готова да стане майка до момента, докато не стане.
Наоми Уотс
Независимо от това, в каква ситуация се намирате в момента, следвайте своята мечта и никого не слушайте!
Натаниел Бузолик
- Ами ти? Най-щастливият и тъжен ли си в момента, когато някога си бил? - Разбира се, че съм. - Защо? - Защото нищо не ме прави по-щастлив и нищо не ме прави по-тъжен от теб.
Никол Краус
Има моменти, когато добротата на непознати само влошава нещата, защото човек осъзнава колко силно се нуждае от доброта и че единственият източник е непознат.
Никол Краус
Моментът измина, вратата между животите, които можехме да водим, и животите, които водихме, се затвори пред лицата ни.
Никол Краус
Принудих се да си представя последните моменти. Предпоследният дъх. Последна въздишка. И все пак. Винаги е следван от друг.
Никол Краус
Е, чувствам, че нося отговорността да представлявам страната си, където и да съм, и тази отговорност дойде с успеха, който имах през последните няколко години, не само аз, но и цялата група тенисисти, която идва от Сърбия. А спортистите като цяло в този момент са най-големите посланици, които страната ни има.
Новак Джокович
Предимно проблемите, когато бях долу, бяха причинени от мен самия. Имаше моменти, когато не бях достатъчно отговорен или достатъчно решителен.
Новак Джокович
Така че можем да бъдем пълни с дупки и загуби и широки простори на неизлекувана география – и също така можем да бъдем развълнувани от живота, в любовта и удовлетворението в същия момент.
Огастин Бъроуз
Замисли се за това за момент, зачуди се какво трябва да каже. Истината или нищо. Истината.
Октавия Е. Бътлър
Най-големият страх в света е от мнението на другите. И в момента, в който не се страхуваш от тълпата, вече не си овца, ставаш лъв. Голям рев възниква в сърцето ти, рев на свобода.
Ошо
Живей тихо в момента и виж красотата на всичко пред теб. Бъдещето ще се погрижи само за себе си...
Парамаханса Йогананда
Силата ми се връщаше, докато продължихме. Тогава ми хрумна, че в моменти на борба намерих най-добрите части от себе си - смелост, лоялност, неочакван мир - и винаги откривах какво трябва да пречупя и да продължа.
Патрик Карман
Считам, че икономическата теория стигна до момент в своето развитие, когато апелът към количествените емпирични данни стана по-необходим от всякога. В същото време анализите му достигат степен на сложност, която изисква прилагането на по-рафиниран научен метод от използвания от класическите икономисти.
Рагнар Фриш
Научих за HeLa клетките в първия си основен час по биология и от този момент нататък бях напълно обсебена от тях.
Ребека Склут
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
71
Следваща