Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 67
В един момент правителството се разширява в частната сфера дотолкова, че живеете на място с много по-малко свобода. Не ми хареса, че това беше посоката на пътуване за нашата страна и реших да дойда във Вашингтон, за да се опитам да бъда малка част от връщането му.
Майк Помпео
В един момент индустрията трябва или да успее, или да се провали сама по себе си.
Майк Помпео
Има причини да се съмняваме, че това, което наричаме закони на физиката, непременно се прилага навсякъде във Вселената – или че те са били приложими за всеки момент от нейната история.
Майкъл Брукс
Сам, идва момент, когато светът вече няма нужда от герои. И тогава истинският герой знае да си тръгне.
Майкъл Грант
Ще разбереш ли, ако ти кажа, че има моменти, когато е по-добре сам да усетиш болката, отколкото да я видиш и чуеш в друг?
Майкъл Грант
Във войната както и в политиката пропуснатият момент не се връща.
Наполеон Бонапарт
Ако стоиш със скръстени ръце и чакаш подходящия момент, може никога нищо да не започнеш. Започни сега! Там където си и с каквито възможности разполагаш!
Хорас Джексън Браун
Аз искам да достигна до твоето съзнание - а къде е разположено в момента то?
Ашли Брилиант
Мога да върша само едно нещо в определен момент, но мога да избягвам вършенето на много неща едновременно.
Ашли Брилиант
Зад всеки жив в сегашния момент човек стоят трийсет призрака, защото такова е съотношението между броя на живите и броя на мъртвите.
Артър Кларк
В момента, в който повече от двама човека знаят една тайна, тя вече не е тайна.
Ан Ландърс
В най-ярките си моменти аз предпочитам да мисля за себе си по-скоро като за писател, отколкото като за хуморист; но предполагам, че това е просто суетата на напредващите години.
Сидни Джоузеф Перълман
Това, което знам, е: че вие сте създадени не за да се свивате до нещо малко, а за да се развивате до нещо по-голямо. Да бъдете по-страхотни. Да бъдете по-необикновени. Да използвате всеки един момент да доизграждате себе си.
Опра Уинфри
Когато [той] целува, той не прави нищо друго. Ти си цялата му вселена ... и в момента тя е вечна, защото той няма други планове и няма да ходи никъде другаде. Просто те целува ... и това е непреодолимо.
Рене Ясенек
Най-големият враг на егото е настоящият момент, което ще рече - самият живот.
Екхарт Тол
Когато мечтата най-накрая стигне до своето осъществяване, всеки момент, водещ до това осъзнаване, се възприема необичайно рязко и никога не се забравя.
Пол Галико
Сега най-важното за мен е това, което става в даденият момент, аз съм свикнала да живея в днешния ден.
Орнела Мути
Начинът, по който музиката може да ти въздейства е магически. Когато преживявате труден момент, тя е единственото нещо, което може да ви спаси. Има толкова много песни за разбити сърца на този свят, защото музиката е, може би, перфектният начин да се изрази нещо подобно.
Бьорк
Поласканата жена е почти "завоювана", а нищо не ласкае жената повече от момента, в който тя усети, че е привлякла цялото внимание на мъжа.
Джакомо Казанова
Всеки момент на щастие изисква определено количество невежество.
Оноре дьо Балзак
Човек дава плът на детето си. Бог дава на детето душа. Когато детето порасне, родителите се освобождават от отговорност. Бог дава на всеки Ангел-хранител. Той помага на човека през целия му живот. Защо се боим да се доверим на Бога? И така, ние сме длъжни да помагаме на децата си до определен момент, а след това да ги поверим на Бога. Ангелът-хранител е до тях.
Паисий Светогорец
Никога не разказвай на другите прекалено много за себе си. Не забравяй, че в моменти на завист - слепите започват да виждат, немите да говорят, а глухите да чуват...
Петър Гурянов
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
71
Следваща