Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 56
Няма нищо, което да държи нечестивите хора в един момент извън ада, освен просто Божието удоволствие.
Джонатан Едуардс
Решавам да живея с всички сили, докато съм жив. Решавам никога да не губя нито един момент от времето и да подобря използването на времето по възможно най-печелившия начин. Решавам никога да не правя нищо, което не бих направил, ако беше последният час от живота ми.
Джонатан Едуардс
Ако става въпрос за важните неща, то момента винаги е подходящ.
Джонатан Лител
Всички сме имали моменти на слабост и провал. Всички ние. Всички сме страдали през тъмните нощи на душата.
Джонатан Мабъри
Прост отказ е един момент на болка!
Джордж Байрон
Това, за което най-много съжалявам в живота си, са грешките в добротата. Онези моменти, когато друго човешко същество беше там, пред мен, страдаше и аз реагирах... разумно, сдържано, леко.
Джордж Сондърс
Родителите се опитват толкова силно да създадат моменти, които децата им да си спомнят кога са пораснали и рядко се получава така, както са очаквали.
Джорджия Боковън
За да отслабна, ще трябва да се обуча да правя това, което трябва, а не това, което ми се иска да правя в момента.
Джудит Бек
За един сладък момент на звънене раят беше навсякъде около нас. Всички неща бяха възможни, а добротата и любовта можеха да победят всякакви скърби, всякакви страхове.
Джули Бери
В момента си като торнадо с глупости. Ще си поговорим отново, когато глупостите ти угаснат над чужда къща.
Джъстин Халпърн
Просто искам тишина... Исусе, това не означава, че не те харесвам. Това просто означава, че в момента повече обичам тишината.
Джъстин Халпърн
Това, което се опитвам да кажа, е, че това, което те прави, винаги е било наоколо и винаги ще бъде наоколо. Така че единственото нещо, за което трябва да се притеснявате, е частта, в която се намирате в момента. Където имаш тяло и глава и всички тези глупости. Просто се тревожете за живота, умирането е лесната част.
Джъстин Халпърн
... в моментите, в които ти си недоволен от себе си, ти постигаш много повече, от колкото когато си преизпълнен с уважение към себе си.
Дидие ван Коелер
Нашите хомофобни съплеменници понякога твърдят, че хомосексуалността не се среща в животинския свят и следователно е неестествена. Това е абсурдно. В момента хомосексуалното поведение е установено при 1500 вида животни, от насекоми до бозайници. Разбира се, хомосексуалността е естествена вариация.
Дик Сваб
Повечето хора вярват, че един момент е достатъчен за любовта да се превърне в омраза, че любовта умира внезапно и че изглежда като сърдечен удар. Колко грешат!
Долорес Редондо
В своето единство срещу бедствията те образуваха по-съвършено свързване, защото наистина там живееше истинската любов - не в моментите на голяма страст и избухваща радост, а в силата, с която издържа всяка буря, без значение колко сурова или насилствена.
Дона Русо Морин
Едноминутната концентрация на ума ще ви помогне да се свържете отново с онези ценни времена, когато сте вярвали, че всичко е възможно, когато сте живели в настоящия момент, изцяло и напълно.
Доналд Алтман
В моменти на бездействие е най-лесно да се поддадем на страха.
Дот Хъчисън
Всичко, което наистина трябва да се направи сега, е да бъде в настоящия момент.
Друнвало Мелхизедек
Ако сме направили конкретен преход, това означава, че всичко е възможно в момента.
Друнвало Мелхизедек
Клонирането обаче не трябва да има отрицателен оттенък: напротив, той по принцип потвърждава човешката жизненост и победата над смъртта в настоящия момент!
Дубравка Угрешич
Фанатиците завършват с подриване на собствения си аргумент. Например защитниците на правата на животните имат някакъв момент и много хора изпитват съчувствие към тях. Но фанатиците на правата на животните нямат смисъл. Те са от хората, които заплашват човешките същества в усилията си да "защитят" животните.
Дъглас Мъри
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
71
Следваща