Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 54
Няма значение колко успешен или неуспешен сте в момента. Важното е дали вашите навици ви водят по пътя към успеха. Трябва да бъдете много по-загрижени за текущата си траектория, отколкото за текущите си резултати.
Джеймс Клиър
В един момент от Сирия ще има терористична диаспора, каквато никога не сме виждали досега.
Джеймс Коми
Класическото решение винаги е едно и също, дали да отстъпим или да продължим. Идва момент, когато е по-лесно да се продължи нагоре, когато върхът всъщност е единственият изход. В такъв момент човек все още трябва да има сила.
Джеймс Солтър
Дойде момент, в който почувствах, че няма да съм доволен от живота, освен ако не мога да пиша.
Джеймс Солтър
Бих казал, че най-голямата връзка е повтарянето на определени теми. Не искам да казвам "теми", но определени моменти на интерес.
Джеймс Солтър
Следобедът и ранната вечер се плъзгат в затворено зашеметяване, където способността да се мисли по какъвто и да е разпознаваем начин изчезва и където всеки момент изглежда е вечност.
Джеймс Фрей
Животът ми беше като целия живот, дълъг и тежък и изпълнен с тъга, объркване и ужас, плашещ, труден сън, прекъснат от кратки моменти на радост. И както е в живота на всички хора, моментите на радост никога не са достатъчно често и никога не са достатъчно дълги.
Джеймс Фрей
Светлина струеше през един от прозорците и по лицето й и през живота си не съм виждал нищо или някой толкова красив. Ако сърцето ми беше спряло в този момент, щях да падна щастлив и да падна сит и щях да видя в живота всичко, което исках да видя и всичко, което трябваше да видя. Есен. Оставете ме да падна.
Джеймс Фрей
Наистина се радвам на компанията на децата си... Не съм от хората, които казват "Да, децата ми са мои приятели", това е ужасен вид майка, но имам щастието, че има моменти, в които го правят искат ме наоколо и се чувствам късметлия, че ме пуснаха в техния свят.
Джейн Голдман
Нещата, които имат най-голямо значение в живота ни, не са фантастични или велики. Те са моменти, когато се докосваме един друг.
Джак Корнфийлд
Всеки момент от всеки ден е нов и след това изчезва. Къде е този ден? Къде е този момент?
Джак Корнфийлд
Ами ако тази рана не заздравее до края на живота ви? И всеки ден, всеки момент ще мисля не за това, което имам, а за това, което съм загубила?
Джена Еванс Уелч
Когато човек прегърне момент на възторг от миналото, или като се опитва да го възвърне, или като откаже да го пусне, как може неговата яркост да не потъмнее, да посивее от копнеж и скръб, докато дивата магия на запомнената интермедия се загуби изобщо и споменът за тъгата претендира за своето полагащо се място в съзнанието? И какво очакваме от потъналото от слънцето минало? Няма формула за повторно влизане, нищо не можем да направим, за да се даде възможност за реконструкция.
Джейн Ъркхарт
Вие се определяте не от несъвършените моменти в живота, а от реакцията си към тях.
Джени Лоусън
В един момент бях в блогове невероятно, в края на 90-те; и получавах милиони страници, защото бях един от хората, пишещи за уеб дизайн и винаги пишех за уеб дизайн.
Джефри Зелдман
Блаженството и радостта идват в моменти, в които изживяваме най-висшата си истина - моменти, когато това, което правим, е в съответствие с нашите архетипни дълбини. Тогава ние сме най-автентични и доверчиви и чувстваме, че каквото и да правим, което може да бъде съвсем обикновено, въпреки това е свещено.
Джийн Шинода Болън
Всеки път, когато взема решение какво точно ям или не, мога да отложа момента на появата на сериозни заболявания, поне за кратко.
Джилиан Райли
Няколко моменти на безумна вяра в себе си и смелост могат да променят всичко.
Джим Куик
В момента не са останали идеални дървета, също както не са останали идеални хора.
Джим Харисън
Никога няма да спреш да искаш повече, докато не си позволиш да имаш това, което вече имаш. Да го вземеш. Наслади се. Сега е подходящ момент да направите това...
Джинийн Рот
Попитайте: дали това, което правя и мисля в момента, ме приближава до себе си или по-далеч? Да отворя сърцето си или да го затворя? Имате избор.
Джинийн Рот
Но разбрах, че никой наистина не може да отнеме цялата болка, независимо колко близо е. Има моменти, когато всеки от нас трябва да понесе тежестта на загубата сам и по свой собствен начин. Хората, които наистина разбират това, също са хората, които носят тези тежести.
Джо Байдън
Предишна
1
...
53
54
(Текуща)
55
...
71
Следваща