Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 48
В определен момент, когато гледаш репортаж по телевизията за война, се зараждат мисли: това истина ли е или...
Бари Левинсън
Най-яркият момент в живота ми - моя първи полет към Ню Йорк.
Адриана Лима
Колкото по-висок е доходът на жената в момента на омъжването, толкова по-голяма е вероятността за нейното семейно щастие.
Бети Фридан
За мен ми се харесва да бъда безразсъден, и аз мечтах, точно в този момент, когато излезем от морето, да се разрази истинска буря.
Беър Грилс
Тя въздъхва и отпада. Това трае само секунда, но в този момент виждам истинския дъжд. Под всички тези фалшиви усмивки и тази нахална нагласа е черен океан от тъга, който се срутва върху рушащия се фар на надеждата.
Биби Ийстън
Великите моменти в живота се развиват от прости действия на сътрудничество с тайнствените подтици на Бог.
Бил Хайбълс
Едно е, че великите моменти в живота се развиват от прости актове на сътрудничество с тайнствените подтиквания-побутвания на Бог, които винаги клонят към намиране на загубеното и освобождаване на поробеното.
Бил Хайбълс
Не се състезавайте за момента, състезавайте се за бъдещето.
Брайън Солис
Помислете за момент на какво обръщате внимание през целия ден. Какво ви се струва важно, какво приемате за даденост и изобщо почти не се грижите за него? Да го напишеш. Не преценявайте отговорите си. Бъдете честни и прости. Докато следите през цялата седмица, ще бъдете изумени от това, което изисква вашето внимание, на какво давате своята ценна жизнена сила.
Бренда Шошана
Време на несигурност, на това да не знаем точно къде сме се насочили или какъв избор да направим е дзен момент.
Бренда Шошана
В пътят на дзен ние се фокусираме върху всеки дъх, всеки ден, всеки момент и го преживяваме напълно. Един пълен дъх носи следващия.
Бренда Шошана
Моментите на красота ни поддържат през часове грозота.
Брент Уийкс
Моментът, в който промените възприятието си, е моментът, в който ще пренапишете химията на тялото си.
Брус Липтън
Всеки ден е най-добрият ми ден... Няма да имам този момент отново.
Бърни С. Сийгъл
Някои духовни традиции разглеждат момента на раждане като преминаване от състояние на цялост и познание към състояние на забрава. В този възглед за света прекарваме остатъка от живота си в търсене на цялост и знания, уелнес и здраве - баланса и хармонията, които загубихме, когато се родихме. Ако нашата цялост е прекъсната, тогава здравето ни страда и трябва да намерим начин да възстановим чувството си за смисъл. Когато се движим в посока на това значение, ние оздравяваме.
Бърни С. Сийгъл
Аплодисментите са този момент на чисто, с нищо не помрачено рядко щастие.
Валери Леонтиев
Музиката е код. Този код съдържа всички тайни, всичко което засега не разбираме. Ние прибягваме към философията, за да разберем много неща. Но музиката като че ли свидетелства за съществуването на света от момента на неговото създаване.
Вангелис
Може би трябва да се опитате да живеете и след това да разсъждавате върху това, което сте живели, а не обратното. Всичко има своя момент, като тези цветя. Днес те са отворени, а утре може би изсъхнали.
Ванеса Монфорт
Винаги има надежда, че животът ви може да се промени, защото във всеки един момент ще научите нещо ново.
Вирджиния Сатир
Тя бе повлияна от позитивизма на своята раса, гледаше към бъдещето. Докато се задоволяваше с настоящия момент, без да се грижи да знае какъв ще бъде краят на тяхната любов.
Висенте Бласко Ибанес
Думите умират на хартията, но те могат да оживеят на устните на Знаещият всеки момент.
Владимир Василев
Инвестирайте всичко в днес, в тази минута и в този момент.
Владимир Муранов
Предишна
1
...
47
48
(Текуща)
49
...
71
Следваща