Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 44
Мисля, че ако всички деца се стремят да стигнат до момент, в който да могат да изхранват себе си и няколко свои приятели, това би било добре за света със сигурност.
Антъни Бурдейн
От нищо в живота не трябва да се страхуваме, а само да се разбира. Сега е моментът да разберем повече, за да можем да се страхуваме по-малко.
Томас Фрийдман
Ако искате красивите моменти да блестят, трябва да я контрастирате с тъмните и страшни моменти. Такъв е животът.
Тони ди Терлизи
Човек се задоволява с малко, защото по-голямото и по-доброто в момента не му е достъпно.
Тонино Бенакиста
- Понякога ми се иска да имаш повече хумор. - Все пак не бих рискувал да го използвам. Мисля, че това е последната ни защита. И е по-добре да го запазите до момента, когато става дума за живот и смърт.
Торни Линдгрен
Ще го направя. Нищо в живота ми няма значение освен това. Няма момент от живота ми, освен този. Аз съм роден в този момент и ако не успея, ще умра в този момент.
Трейси Хикман
Опитайте се да видите в този момент началото на едно невероятно приключение и в себе си, и във вашия партньор като първопроходци.
Трейси Хог
Има възможности дори в най-трудните моменти.
Уангари Маатаи
Може би са благословия - онези първи мътни сутрешни моменти, когато ти е позволено да забравиш какъв е животът ти всъщност днес.
Уенди Стъб
Това добра дефиниция ли е за отбелязване на вододела на стареенето? Моментът, в който осъзнаваш - съвсем рационално, съвсем неемоционално - че светът в не толкова далечното бъдеще няма да те съдържа: че дърветата, които си посадил, ще продължат да растат, но ти няма да си там, за да ги видиш.
Уилям Бойд
В един момент като възрастни ние преставаме да сме деца на нашите родители и вместо това ставаме родители на нашите деца.
Уилям Ландей
В края на краищата няма абсолютно начало на никоя история. Има само момента, в който започнете да гледате.
Уилям Ландей
Трудът веднъж изразходван няма влияние върху бъдещата стойност на нито един артикул; тя е загубена и загубена завинаги. В търговията отминалите завинаги са отминали; и ние винаги правим ясно всеки момент, преценявайки ценностите на нещата с оглед на бъдещата полезност.
Уилям Стенли Джевънс
Толкова огромна, толкова ужасяваща, толкова непоправима се оказа нечестието на търговията [с роби], че собственият ми ум беше напълно готов за премахване. Нека последствията бъдат каквито биха били: от този момент реших, че никога няма да си почина, докато не осъществя неговото премахване.
Уилям Уилбърфорс
Именно моменти като този трябва да се справят със страховете си. Най-добрият начин да имате такъв момент е постепенно да се изправите срещу страха и да го подходите по начин, който е едновременно вълнуващ и вдъхновяващ. Трябва да сте решителни и физически подготвени, за да дадете всичко от себе си. След това малко по малко ще видите напредък.
Уим Хоф
Беше трудно и без въпрос съм имал моменти, когато просто съм се питал дали всъщност не преследваме невъзможен идеал.
Уоле Шоинка
Вещите, които хората са вземали със себе си, дават някаква представа за чувствата, вълнуващи в този момент техните собственици.
Уолтър Лорд
Колко наистина този дневник съдържа моите истински и неприкрити мисли - винаги го пиша според хумора, в който съм, и ако непознат смята, че си заслужава да бъде прочетен, колко капризен - нахален и причудлив трябва да изглеждам! - един момент летящ и полулуд, следващият тъжен и меланхоличен. Без значение! Неговата истина и простота са единствените му препоръки.
Фани Бърни
Никога не бих си помислил, че скокът ми с парашут ще предизвика такъв бликащ ентусиазъм. Все още не разбирам какво точно съм постигнал, въпреки че винаги съм подозирал, че това ще бъде наистина грандиозен момент.
Феликс Баумгартнер
Това, което чувствате, че ядете във всеки даден момент, е това, което трябва да имате.
Феран Адриа
Бягането е основна съставка за вашето здраве, точно толкова, колкото храненето и съня, но излизането да тичате сами и отделянето на момент за размисъл също създава известно спокойствие.
Фил Найт
През 1600 година специализацията на игрите и забавленията не се простира отвъд детството; след три-четиригодишна възраст тя намалява и изчезва. От този момент нататък детето играе същите игри като възрастния, било с други деца, било с възрастни... И обратно, възрастните са играли игри, които днес играят само деца.
Филип Ариес
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
71
Следваща