Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 41
Има моменти, когато и силният не устоява на изкушението.
Сесилия Джемисън
Раковите клетки бяха миниатюрни хора. Яжте всичко, което се изпречи на пътя им, независимо от загубите, дори приемайки, от чиста алчност, че в един момент домакинът вече не е там.
Сибиле Берг
Но с годините се научих да не вярвам твърде много в късмета или злополуките; Мисля, че всичко се случва с причина. Има какво да научим от всеки момент, всяко преживяване, което срещаме през краткото време, което прекарваме на тази планета. Наречете го орис, наречете го съдба, наречете го както искате; наистина няма значение.
Сид Фийлд
Оказа се, че трикът в писането ми е бил да го правя изключително в леглото. В момента, в който дори се осмелих да се дисциплинирам и да пиша на бюрото, направих куп глупости. И все пак, седнал в леглото, пишех лесно, без усилие, плавно. Станах майстор на съвършената недисциплина.
Сидхарт Мукхърджи
Много хора, например, живеят тревожен живот. Те не осъзнават, че имат свръхвисоко ниво на тревожност. Така че ще работим върху това наистина да запишем колко тревожни се чувствате в момента, в който се събудите. Няма нищо лошо в това; въпросът е да се научите да оценявате себе си и да се регулирате.
Сизар Милан
Нека вашето куче ви научи как да извлечете максимума от живота! Ако всички можехме да бъдем по-скоро като нашите кучета, когато става въпрос да живеем в момента, да бъдем честни и автентични и да се научим как да не таим злоба, цялата планета би била много по-добро място.
Сизар Милан
Обичам кучетата си и им давам обич през цялото време, но трябва да е в подходящия момент или те се объркват.
Сизар Милан
Ако искате да гарантирате психическото си здраве, един отшелник, хвърлен в пустинята, трябва да живее в момента. Ако започнеш да правиш планове, ще полудееш. Настоящето, бронирана жилетка срещу сирените на бъдещето.
Силвен Тесон
Трябва да мисля, че е възможно да претърпиш голяма грешка и да си тръгнеш от нея. Да изградя живот от малки, изключително важни моменти.
Синда Уилямс Чайма
Историята често е разказ за малки моменти - случайни срещи или случайни решения или чисто съвпадение – които изглеждат без значение в дадения момент, но някак си се сливат с други малки моменти, за да създадат нещо важно, пословичното пляскане на крила на пеперуда, което предизвиква ураган.
Скот Андерсън
Старите грехове не могат да бъдат напълно забравени: те винаги се появяват в най-неочаквания момент.
Скот Линч
...за момент почти всеки човек може да възникне дори и най-абсурдното желание.
Скот Търоу
От момента, в който въоръжени мъже се появиха в селото им, всяко от момичетата престана да бъде индивид.
Славенка Дракулич
Когато най-накрая разберем, че умираме и всички останали съзнателни същества умират с нас, започваме да изпитваме изгарящо, почти сърцераздирателно чувство за крехкостта и ценността на всеки момент и всяко същество и от това може да израсне дълбоко, ясно, безгранично състрадание към всички същества.
Согиал Ринпоче
В момента умът е като пламък на свещ: нестабилен, трептящ, постоянно променящ се, раздухван от бурните ветрове на нашите мисли и емоции.
Согиал Ринпоче
Отделете няколко минути всеки ден, за да седнете в тишина и да обърнете пълното си съзнание навътре, за да се свържете с вашия Дух. Тези моменти на мълчание могат да възникнат по всяко време и навсякъде. Колкото повече се научите да се настройвате където и да сте, толкова по-лесно ще става.
Соня Чокет
Тя искаше засега да запази новината за себе си. След като беше казала на някой друг, всичко ще стане толкова окончателно и тогава всяка надежда за възстановяване ще бъде загубена. Тя се зарече на себе си, че ще каже на някого в момента, в който почувства, че повече не може да го понася сама.
Стефан Брайс
Случват се много неща, които ни показват, че това е момента в който е време за любов.
Стиви Уондър
Често удивителното е, че хората, които се възприемат като командващи фигури в момента, в който са били смятани за президент и не са се кандидатирали, се оказват третирани от историята като политически много по-незначителни фигури.
Стивън Амброуз
Не съм спал с европейската купа, но беше в стаята ми! Беше специално и просто трябваше да нося купата със себе си, вдигането на купата като капитан на Ливърпул беше просто най-добрият момент в живота ми.
Стивън Джерард
В крайна сметка всеки човек стига до момент, в който всеки спомен е нежелан.
Стивън Ериксън
И определящите моменти на живота обикновено се играят под сянката на съмнението.
Стивън Канел
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
71
Следваща