Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 40
Има моменти в живота, когато езикът ни подвежда, когато всичко, което трябва да се каже, може да бъде изразено само като не казваме нищо.
Саймън ван Буй
Радостта от стила не се крие в това как изглеждаме пред другите хора, а в това как изглеждаме пред себе си - и най-запомнящите се и красиви тоалети са просто тези, които в някакъв рядък момент на радост сме намерили смелостта да споделим със света.
Саймън ван Буй
От момента, в който те видях. От момента, в който ми се усмихна, имах чувството, че падам назад от скала. Чувството никога не е спирало. Опитвах се да те повлека със себе си. По възможно най-лошия, най-необмисления и социално закърнял начин.
Сали Торн
Има моменти, когато трябва да се разхождате сами, защото толкова боли, че сте сами.
Самюъл Дилейни
Всички имаме своите възходи и падения и никога не трябва да се обвинявате за трудните си моменти.
Сандра Ан Тейлър
Архитектът работи толкова много години, като го изгражда и моментът, в който го предавате на хората, е моментът, в който сте ненужни.
Сантяго Калатрава
Реших, че всички сме изпаднали от имиджа си в даден момент. Че изневеряваме на маската си.
Сантяго Ронкалиоло
Музиката е постоянно в нашият живот. Слушаш песен и изведнъж си спомняш определен момент, място или даже човек. Светът се променя, а песента остава, както и твоите спомени. И това е удивително.
Сара Десен
Такива бяха нещата при снимките. Колкото и да са красиви, те не можаха да уловят истински усетените части на един момент.
Сара Оклър
Никога не съм имал момент да искам да бъда писателка. Исках да бъда актриса, но писането беше нещо, което винаги съм правила. И тогава започнах наистина да му се наслаждавам.
Сара Пинбъра
И всички ние сме направени от молекули и в момента препускаме в пространството.
Сара Силвърман
Повярвайте ми, моето пътуване не беше просто пътуване на напредък. Имаше много възходи и падения и изборите, които направих във всеки един от тези моменти, помогнаха за оформянето на това, което постигнах.
Сатя Надела
Гладът за мир е толкова дълбоко вкоренен в мен, че не мога да проследя произхода до нито един момент от живота ми.
Саша Мартин
В момента, в който очите на тялото се затвориха, очите на ума се отвориха.
Сембен Усман
Започвам да достигам възрастта, в която поздравявам старите жени, които срещам в моя квартал, очаквайки момента в живота, когато ще бъда една от тях. Когато бях на двайсет, не ги забелязвах; щяха да са мъртви, преди лицето ми да има бръчки.
Ани Ерно
...тайната е да приемете себе си такъв, какъвто съм, независимо от ситуацията, и да си позволите да се държите така, както аз наистина искам в момента.
Анита Мурджани
Любовта съхранява един момент завинаги, момента на неговото раждане. Възлюбеният никога не остарява.
Антал Серб
Бавност в усвояването на храната - не само от изтощение, но и от изгарящата нужда да продължим момента на ситост до безкрайност, с надеждата, че това всяка минута, разбивайки всичко и всичко, чувството на глад ще отстъпи.
Сергей Яров
Идва момент в живота, когато нямаш друг избор, освен да тръгнеш по своя път. Време, в което трябва да сбъдваш мечтите си. Време, когато най-накрая трябва да отстояваш убежденията си.
Серхио Бамбарен
Решенията са начин да се самоопределим. Идва момент в живота, когато няма какво друго да правите, освен да вървите по своя път. Там, където сте се запътили, няма пътеки, няма пътища, само вашите собствени инстинкти.
Серхио Бамбарен
...мнозина имат идеята, че организирането на хора е много трудно, но не е така. Става трудно само в момента, в който започнете да виждате и други неща, които са по-лесни. Но ако сте готови да отделите време и да направите жертвата, не е толкова трудно да се организирате.
Сесар Чавес
Ще организираме работници в това движение, стига да сме готови да се жертваме. В момента, в който спрем да се жертваме, спираме да се организираме.
Сесар Чавес
Предишна
1
...
39
40
(Текуща)
41
...
71
Следваща