Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 39
В някакъв момент трябваше да рискувате подигравките на тълпата, на вашите собствени вътрешни гласове и да се опитате да видите ясно какво е било поставено пред вас в този живот и да се опитате да действате по този начин възможно най-смело и честно без значение по какви правила сте живели досега.
Роланд Меруло
Сега, в момент, когато целият свят изглежда затънал в насилие и цинизъм, когато Църквата се свива, околната среда се отрови, когато добрите души се отказват от надеждата, когато алчността и огорчението изглежда придобиват за сметка на добротата и състрадание - сега, вярвам, ни е оказана божествена помощ.
Роланд Меруло
Има моменти, когато социалната система може да изглежда като пречка за растежа. И все пак стремежът към растеж винаги трябва да има предвид факта, че хората също се нуждаят от сигурност.
Романо Проди
В момента никой не легализира хартиените пари. Откъде дойде това.
Рон Пол
Говорете, говорете често и не се притеснявайте за онези, които в този момент не могат да разберат, тъй като те никога не могат да чуят какво им казваме.
Рон Пол
Икономиката, както е представена в момента в учебниците и се преподава в класната стая, няма много общо с управлението на бизнеса и още по-малко с предприемачеството.
Роналд Коуз
Технологията е в момента, в който трябва да позволим на множество страни да заемат едно и също спектрално пространство.
Роналд Коуз
Първите моменти на опиянение са нежни, лъжливи и безметежни, като първите мигновения на любовта.
Рос Макдоналд
Във всеки един момент, ако живеете достатъчно дълго, старостта ви застига... единственият избор, който имаме в живота, е или увреждането на старостта, или ранната смърт.
Роса Монтеро
Ако закъснявате, губите ценни моменти от живота на друг човек. Моменти, които никога не могат да се върнат!
Роуан Колман
Има нещо в неочакваното, което ни движи. Сякаш цялото съществуване е платено по някакъв начин, с изключение на онзи момент, който е безплатен.
Роуз Тримейн
Идва онзи момент, когато държиш някого и парчетата от теб просто си пасват. Думите са безполезни. Частите от вас се свързват - душите се докосват през нежна тъкан - и когато се разделите, и двамата знаете, че има останала нишка, която завинаги се свързва.
Рошел Уайнстийн
Малко се постига, ако човек се опита да разбере тези думи теоретично. Много повече може да се спечели, когато човек създава свещени моменти в живота, когато човек е готов енергично да запълни душата си с живото съдържание на такива думи.
Рудолф Щайнер
Чувствах, че наистина живея в момента. Не знаех накъде отива животът ми, но в момента бъдещето не ме притесняваше.
Рут Райшил
Мисля, че художествената литература е най-висшето призвание. Пристрастена съм към нея. Това е нещото, което ме преведе през всички трудни моменти в живота ми.
Рут Райшил
Понякога има такава красота в неудобството. Има любов и емоция, които се опитват да изразят себе си, но в даден момент това просто се оказва неудобно. Има ли логика в това?
Рута Сепетис
Всеки момент е парадоксът сега или никога.
Саймън ван Буй
Мисля, че държим тези моменти на отхвърляне и приемане много близки. Мисля, че ги носим винаги, като напукани черупки, от които някога се е излюпила част от нас.
Саймън ван Буй
Предполагам, че ключът към добрия живот е внимателно да пренебрегнем истината и да се надяваме, че всеки един момент можем да се преродим.
Саймън ван Буй
Децата са най-близо до мъдростта и те стават възрастни в момента, в който последната капка от всичко тайнствено е изцедена от тях.
Саймън ван Буй
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Четенето ни уверява, че независимо колко сами може да се чувстваме, има много други – разпространени толкова широко, колкото и самата история - които са се чувствали по същия начин като нас, които са заемали стаите, в които се оказваме заключени в различни моменти от живота си.
Саймън ван Буй
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
71
Следваща