Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 37
Мярката на тежестта, която човек поставя на раменете си в трудни моменти, е мярката на човека.
Пиърс Антъни
Това което действително ме мотивира е възможността да даря на хората магията на радостните моменти в живота. Зная, че хората оставят своите беди и грижи, за да дойдат да ме послушат, потапяйки се в романтичен свят.
Пласидо Доминго
Всяка сутрин е като ново прераждане в този свят. Нека тогава да го приемем за това, което е, и да изживеем всеки момент отново.
Пол Брънтън
Актът на избор да простиш не е лесен в момента на нараняване и болка, но в дългосрочен план това е единственият път.
Пол Майер
Когато вече не се тревожите за бъдещето и вече не съжалявате за миналото, вие съществувате чисто в момента. Ако се концентрирате върху този момент, инстинктивно знаете, че докато имате живот, имате надежда. Наслаждавай се на момента. Дишайте лесно. Отпусни се.
Ф. Пол Уилсън
Животът, дори и в най-трудните времена, е пълен с моменти, които да се насладите. Те няма да дойдат отново по този път, не и по този начин.
Пола Райнхарт
Съдбата ти се усмихна --- така че се възползвай от момента, използвай го! Не се знае какво ще се случи утре.
Примо Леви
... колко огромен може да е моментът...
Пьотр Проскурин
Ние се раждаме в даден момент, на определено място и подобно на реколтата на виното, имаме качествата на годината и сезона, в който сме родени.
Рае Орион
Кариерата ми беше инч в даден момент.
Райън Рейнолдс
Остават толкова малко изненади в живота. Толкова сме пристрастени да знаем. Това е поколението на Гугъл. Искаме отговора на всичко в момента!
Райън Рейнолдс
Измислянето е много като сърфиране: трябва да предвидите и да хванете вълната в точно подходящия момент.
Рей Кързуайл
И може да отнеме цял живот, живот от много години, за да приемем несъответствието на нещата: че един малък момент може да седи рамо до рамо с голям и да стане част от същото.
Рейчъл Джойс
Едно историческо събитие представя най-доброто и най-лошото от този момент.
Рейчъл Къшнър
За мен изкуството е желанието да запазим нематериалното усещане на такъв момент, скрито във всички най-малки подробности, и след това да съобщим това на другите.
Рейчъл Хартман
Тогава разбрах, че има моменти, в които животът сякаш ти се случва. Това са онези моменти, върху които по-късно размишлявате, чудейки се как сте ги преживели. Получаването на инжекциите в окото ми беше такова. Такива бяха и лазерните лечения. Дори беше малко така, когато загубих девствеността си. Това са моменти, които ви променят и оформят и са толкова внушителни, че не можете да останете присъстващи за тях. Така че се изплъзвате на безопасно място в себе си и чакате бурята да отмине.
Рене Роузън
...и точно тези моменти - когато се притесняваш от възможността да го загубиш - осъзнаваш колко си зависила от него. За дребните неща като пренасяне на хранителни стоки и смяна на крушката в килера ви или надраскване на това място между лопатките, до което не можете да стигнете.
Рене Роузън
Може да настъпи момент, в който дори и най-спокойният жив човек трябва да се бие или иначе ще се случи нещо наистина зло.
Андрю Клаван
Има известен момент в химията и в смятането, когато достигнах края на способностите си и осъзнах: "Тук съм глупав."
Андрю Шон Гриър
Трябва да има моменти, когато хората се гледат в огледалото и осъзнават, че са на 60.
Андрю Шон Гриър
Фотографията е просто снимка, но моментът е завинаги.
Анжелик Барбера
На моменти съм притеснен, защото не съм писал от много месеци, белязани от световъртеж и социална циркулация. Срещи, партита, развлечения. Решен да сложа край на този фарс и най-накрая да седна да напиша каквото и да излезе.
Рикардо Пиля
Предишна
1
...
36
37
(Текуща)
38
...
71
Следваща