Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 30
Само за един момент бях излязъл от свят на тъмнозелен, почти черен, в свят на ярко синьо и светло слънце. Така си представях раждането.
Марго Бъруин
Той взе пръстите ми в своите и за дълъг момент останахме неподвижни. Две стари тела, свързани заедно от ръцете ни и от хилядите нежни думи, които вече нямаме нужда да говорим.
Марек Алтер
Следобедите ми с него бяха единствените моменти на автентичност в един свят, пълен с изкуство. Минути, в които мога да изградя път към надеждата.
Мари Бенедикт
Веднага щом забележим, че определени видове събития "обичат" да се групират в определени моменти, започваме да разбираме китайците, чиито теории за медицината, философията и дори строителството се основават на "наука" за смислени съвпадения.
Мари-Луиз фон Франц
Моментът на предаване не е когато животът свърши. Това е, когато започва.
Мариам Уилямсън
От ума, изпълнен с безкрайна любов, идва силата да създава безкрайни възможности. Имаме силата да мислим по начини, които отразяват и привличат цялата любов на света. Такова мислене се нарича просветление. Просветлението не е процес, към който работим, а избор, достъпен за нас във всеки един момент.
Мариам Уилямсън
Винаги съм се бояла, че в нужният момент няма да намеря правилните думи.
Марион Котияр
Вероятно най-голямото предизвикателство са актьорите, без значение колко талантлив е актьорът, те нямат способността да бъдат на повече от едно място от един определен момент, което е много неприятно.
Марк Гугенхайм
В един момент, ако сте професионален писател, независимо от всичко, винаги се свежда до това, че сами се взирате в празната страница.
Марк Гугенхайм
Защото макар и упорито да се вкопчваме, вярвайки в момента на глад, че няма друга възможност за любов, трябва само да се откажем от това, което толкова силно искаме и животът ни ще се развие. Защото любовта е навсякъде.
Марк Непо
Всички заровени семена се разпукват в тъмното в момента, в който се предадат на процес, който не могат да видят.
Марк Непо
Нетфликс беше моето шесто стартиране и в този момент реших, че не разполагам с него, за да създам друга компания. Поне така си мислех навремето.
Марк Рандолф
Тя стоеше до мен години наред, или беше момент? Аз не мога да си спомня. Може би я обичах, може би не. Имаше къща, а после нямаше къща. Имаше дървета, но не останаха. Когато никой не помни, какво има? Ти, чиито мигове са изчезнали, който се носиш като дим в отвъдното, кажи ми нещо, кажи ми каквото и да било.
Марк Странд
Татко беше диагностициран с рак на белите дробове, когато бях момче. От този момент нататък той живееше в страх, че смъртта е точно зад ъгъла, и той започна да ме програмира да работя усилено и да нося някакви пари.
Марко Пиер Уайт
Да станеш добър готвач означава да познаваш себе си и аз в този момент познавам себе си. Познавам себе си и знам готвача, който искам да бъда, и готвача, който се стремя да бъда.
Маркус Самуелсон
Това, което правите днес, което си струва, вдъхновява другите да действат в някакъв бъдещ момент.
Маркъс Гарви
Съвестта е създател на смисъла. Тъй като чувството за ограниченост се корени в нашите емоционални връзки един с друг, то пречи на живота да се превърне в нищо друго, освен в дълга и по същество скучна игра на опит за господство над нашите ближни хора и за всяко ограничение, което съвестта ни налага, ни дава момент на свързаност с друг, мост към някого или нещо извън често безсмислените ни схеми.
Марта Стаут
Когато съжаляваме някого, ние самите, поне в този момент, ставаме беззащитни.
Марта Стаут
Единственият начин да намерите щастие е да разберете, че щастието не е там. Тук е. И щастието не е следващата седмица. В момента е.
Маршал Голдсмит
Разбирането, че водата съществува като твърдо вещество, течност, пара, като молекула и в един момент като светлина, означава също да разберем собствената си природа и възможности, защото ние сме направени предимно от вода. След като разбрах, че сме вода, разбрах, че нямаме смърт; ние само се променяме в по-високи вибрации на битието. Това лично за мен е незаменима находка.
Масару Емото
И започваме да чуваме стенанията от нашата измъчена планета. Ние сме в момент, когато трябва да осъзнаем, че ако искаме да продължим да наричаме тази планета наш дом, трябва да променим - не планетата, а себе си.
Масару Емото
В момента, в който хората опознаят любовта, те рискуват да носят омраза.
Масаши Кишимото
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
71
Следваща