Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 3
Чрез медитация и като обръщаме пълно внимание на едно нещо в даден момент, можем да се научим да насочваме вниманието, където решим.
Екнатх Еасваран
Никога не взимай решения в тези моменти когато искаш да пишеш.
Ленард Коен
Поддържането на максимален брой бойни сили съответства на интересите на страната, притежаваща в даден момент по-голямо игрово пространство.
Александър Алехин
Същинският тест за приятелство е: можеш ли буквално да не правиш нищо с другия човек? Можеш ли да се насладиш на онези моменти в живота, които са съвършено прости?
Юджийн Кенеди
Добрата снимка спира момента, за да не избяга.
Юдора Уелти
Всичко в живота са спомени, с изключение на един настоящ момент, който преминава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме.
Тенеси Уилямс
Някога, в моменти като този, мислех, че баща ми, който мразеше оръжия и никога не е участвал в нито една война, е най-смелият човек, който някога е живял.
Харпър Ли
Страстта ми дава моментите на цялостност.
Анаис Нин
Преживяваме всеки момент, в крайна сметка, освен последния.
Джон Ъпдайк
Човекът сам в момента на раждането си, хвърлен гол върху голата земя, тя [Природата] се оставя на викове и оплаквания.
Плиний Стари
Да бъдеш воин не е просто въпрос на който желае да бъде един. То, е по-скоро една безкрайна борба, която ще продължи до последния момент от живота ни. Никой не се е родил воин, точно по същия начин, че никой не се е родил посредствен човек. Ние правим себе си един или друг.
Миямото Мусаши
Истинските моменти на удоволствие в моя живот са тогава когато ям в компания на своите приятели.
Моника Белучи
Можем съзнателно да сложим край на живота си почти по всяко време, когато решим. Тази способност е дарение, като смях и зачервяване, дадено на никое друго животно... във всеки един момент, като не упражняваме възможността за самоубийство, ние избираме да живеем.
Питър МакУилямс
Това, което не може да бъде истина за настоящият момент от време, не може да бъде и за бъдещ.
Рихард Вагнер
Има истинска простащина в обличането на жените в момента. Те се показват твърде много и се стараят твърде много. Те не разбират къде е границата между секси и вулгарно. Знам къде е тази линия.
Роберто Кавали
Да, имаше моменти, когато забравих не само кой съм, но и че съществувам, забравих да съществувам.
Самюъл Бекет
... трябва да е имало момент, тогава, в самото начало, когато можехме да кажем не. Но някак си го пропуснахме.
Том Стопард
За момента позволете ми да кажа следното: режимът на Саддам Хюсеин е презрян, той разработва оръжия за масово унищожение и не можем да го оставим без контрол. Той е заплаха за собствения си народ и за региона и, ако му бъде позволено да разработи тези оръжия е заплаха и за нас.
Тони Блеър
Всичко, което сме, е във всеки един момент е живо в нас.
Артър Милър
Моментът между това, което някога си бил, и това, което сега ставаш, е мястото, където наистина се развива танцът на живота.
Барбара де Анджелис
Жените се нуждаят от истински моменти на усамотение и саморазмисъл, за да балансират колко от себе си даваме.
Барбара де Анджелис
Колкото повече връзки създавате вие и вашият любим, не само между вашите тела, но между вашите умове, сърца и души, толкова повече ще укрепвате тъканта на връзката си и толкова повече реални моменти ще изживеете заедно.
Барбара де Анджелис
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
71
Следваща