Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 24
Аз живея своята мечта и това е всичко, което бихте си поискали. В определен момент ще трябва да игнорирате всичко останало.
Сиена Милър
Истинското изкуство на разговора не е само да кажеш правилното нещо на правилното място, но и да премълчиш погрешното в момент на изкушение.
Дороти Невил
Екстазът е момент на екзалтация от цялостността!
Анаис Нин
В момента, в който хванете някого за ревера, вие сте изгубени.
Бърт Рейнълдс
Целият живот е енергия и ние я предаваме във всеки един момент.
Опра Уинфри
Винаги съм гледал на кариерата си по начина, по който един атлет гледа на своята. Няма да играя цял живот. Някои не знаят кога да се оттеглят, но умните усещат момента.
Марк Уолбърг
От момента, в който религията е започнала да търси помощ от философията, нейната гибел е вече неотвратима. Религията, като всеки абсолютизъм, не бива да се оправдава.
Хайнрих Хайне
Катко всички средства, и модерните технологии създават чудесни моменти в музиката, а също така и известен ужас.
Хю Хопър
Повечето хора никога не са напълно присъстващи в сега, защото подсъзнателно вярват, че следващият момент трябва да е по-важен от сегашния. Но така вие пропускате целия си живот, който никога не е сега.
Екхарт Тол
Пътешествието на живота е като човек, който кара велосипед. Знаем, че той е взел велосипед и е започнал да се движи. Знаем, че в един момент ще спре и ще слезе. Знаем, че ако спре да се движи и не слезе, ще падне.
Уилям Голдинг
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства съм на правилното място, в правилното време и всичко се случва в точния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това "увереност в себе си".
Чарли Чаплин
Ако не знаеш къде си в момента, значи си мъртъв.
Самюъл Бекет
Никога не забравяй в най-трудните моменти от живота да благодариш на Бога за всичко. Той това чака и ще ти изпрати много добро и дарове. Човек с благодарно сърце никога и в нищо не обеднява.
Николай Гурянов
Тайната на любовта към човека започва в момента, в който го гледаме без желание да го притежаваме, без желание да го доминираме, без желание по какъвто и да е начин да използваме дарбите му или неговата личност - просто гледаме и се удивляваме на красотата, която отворихме.
Антоний Сурожски
Колкото по-щастлив е моментът, толкова по-кратък.
Плиний Стари
Начинът, по който се справяме с трудни моменти, остава с нас за дълго време.
Макс Лукадо
В момента войната не е нужна никому, но за много е нужна ненавистта.
Макс Фриш
Приветствам обичаят да се носи погребална рокля. Жена в траур получава внимание точно в момента, в който тя се нуждае от него.
Марлене Дитрих
Танцът е много живо изкуство. Това е по същество на момента, макар и много старо изкуство. Изкуството на танцьора се живее, докато той танцува. Нищо не е останало от изкуството му, освен снимките и спомените - когато дните на танците му приключат.
Марта Греъм
...Въпреки че, както показва латинският глагол да обучавам, възпитавам, не става въпрос за поставяне на нещо, а за извличане, ако е там за начало... Искам всички мои ученици и всички мои танцьорите да осъзнаят остротата на живота в този момент. Бих искал да почувствам, че по някакъв начин съм им дал сам дарба.
Марта Греъм
Не мисля, че в изкуството някога има прецедент; всеки момент е нов и ужасяващ, заплашителен и избухващ от надежда.
Марта Греъм
Няма неправилен момент да постъпиш правилно.
Мартин Лутър Кинг
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
71
Следваща