Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 23
Човек трябва да има силата на характера, за да каже, че е настъпил моментът да продължиш напред... освен ако не си крал.
Кофи Анан
Макар че може никога да не съм в ремисия от рак, в момента съм в ремисия от нездравословна връзка с храната.
Крис Кар
Хората, които имат значение в живота ни, остават с нас, преследвайки най-обикновените ни моменти. Те са с нас в хранителния магазин, докато завиваме зад ъгъла, разговаряме с приятел. Те се издигат през тротоара; ние ги усвояваме през подметките си.
Кристина Бейкър Клайн
За да поддържаме всяка велика нация до висок стандарт на цивилизацията, трябва да има достатъчно висши герои, които да поддържат баланса на силите, но в момента, в който балансът на силите попадне в ръцете на второразрядни мъже и жени, упадъкът на това нацията е неизбежна.
Крисчън Ларсън
Исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обхвана паника.
Къртис Ситенфелд
Утопията е в момента. Не в някое бъдещо време, на друго място, но в тук и сега, или иначе го няма никъде.
Алфред Щиглиц
В един-единствен мълчалив момент яростта му, страхът му, унижението и безпомощността му бяха изчезнали. Тази сутрин той вярваше, че е ново творение. Той тихо заплака.
Лаура Хиленбранд
Знам, че младите хора понякога, уловени в момента, вземат някои много глупави решения.
Леон Панета
Напомня ни, че величието се крие дори в най-малките моменти, в най-смирените сърца и всеки от нас ще бъде призован към величие. Дали ще се изправим да го посрещнем или ще го оставим да се изплъзне е предизвикателството, поставено пред всички нас.
Либа Брей
Някои хора могат да докоснат живота ви за кратък момент, но ще оставят отпечатък за цял живот.
Лиса Уилямс
Затворете сърцето си в моменти на нужда със стоманата на вашата решителност и вашата сила. По този начин всички неща ще бъдат поносими.
Лора Лей
Усещането бебето да приема храна за първи път от тялото ви е невероятно и остава най-трогателният момент в живота ми.
Лора Шлезинджър
Отказваш да слушаш. Защото, както всеки друг човек, можеш да държиш само една идея в главата си в момент - обикновено грешната.
Лорета Чейс
Ние сме добри в грижите за малките деца и отделяме много енергия, за да ги научим на неща като да четат. Но когато децата станат толкова високи, колкото родителите си и могат да ги гледат в очите, ние сме склонни да изпуснем топката - в момент, в който най-много се нуждаят от любяща последователна общност от възрастни, било то родители, лели, чичовци или други.
Лори Халсе Андерсен
Никога няма да дойде момент, в който ще мога да устоя на емоциите си.
Луиз Ърдрич
Те бяха толкова силни във вярванията си, че настъпи момент, когато едва ли имаше значение какви точно бяха тези вярвания; всички те се сляха в един инат.
Луиз Ърдрич
Всичко красиво има своя момент и след това отминава.
Луис Сернуда
Вие сте в точка на избор във всеки момент от всяко обстоятелство, всяка дейност, изговорена дума и мисъл.
Майкъл Бърнард Бекуит
Колко шанса би имал да направиш мюзикъл за сериен убиец? В момента, в който Тим Бъртън ме приближи бях съгласен.
Джони Деп
В момента изглежда отново се мисли рационално в стил, който е характеристика на учените. Обаче въобще не е въпрос на радост, ако някой се върна от физическо увреждане на добро физическо здраве. Един от аспектите на това е, че рационалността на мисълта налага лимит върху концепцията на човека за неговата връзка с космоса.
Джон Наш
Но нищо, което може да се каже, не може да започне да отнема мъката и болката от тези моменти. Скръбта е цената, която плащаме за любовта.
Елизабет II
Няма нищо по-лесно от това, когато всички последствия са вече известни, да се върнеш в началото на събитията и да даваш най-различни оценки. И няма нищо по-сложно от това да се ориентираш в цялата съвкупност от въпроси, в цялото противоборство на силите, в противопоставянето на множество мнения, сведения и факти – непосредствено в дадения исторически момент.
Георгий Жуков
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
71
Следваща