Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 21
Защото вие се определяте не от несъвършените моменти в живота, а от вашата реакция към тях. И тъй като има радост в прегръщането - а не бягането - от пълния абсурд на живота.
Джени Лоусън
Бъди силен в моментите, когато искаш да бъдеш слаб.
Дженсън Екълс
Бях се страхувал от рак на гърдата, както подозирам, че повечето жени са, от момента, в който достигнах юношеството. На тази възраст, когато възникващата ни сексуалност е основното ни занимание, идеята за обезобразяване на гърдата е особено ужасяваща.
Джералдин Брукс
Надеждата може да си представим като ефект на домино, верижна реакция, всяко увеличаване, което прави следващото увеличение по-осъществимо... Има моменти на страх и съмнение, които могат да го издушат.
Джеръм Групман
Харесах те, ченге. От момента, в който те срещнах. Не... не е първият момент. Исках да те убия, когато те срещнах за първи път. Но тогава те харесах. Много.
Дж. Р. Уорд
Има моменти, които ми се иска да съм невидим. Което е глупаво, тъй като правя всичко възможно да се откроя.
Джина Шоуолтър
Провалът в даден момент от живота ви е неизбежен, но отказът е непростим.
Джо Байдън
Просто наблюдавайте този момент, без изобщо да се опитвате да го промените. Какво се случва? Какво чувстваш? Какво виждаш? Какво чуваш?
Джон Кабат-Зин
Дайте си разрешение да позволите този момент да бъде точно такъв, какъвто е, и си позволете да бъдете точно такъв, какъвто сте.
Джон Кабат-Зин
Същите принципи, които на пръв поглед водят до скептицизъм, преследван до определен момент, връщат хората към здравия разум.
Джордж Бъркли
Един важен момент относно идеята, че има множество глобализации, е фактът, че допълнително усложнява цялата идея за намиране на източник на глобализация.
Джордж Ритзър
В крайна сметка ключовият момент е, че за да разберем по-добре тези процеси, ние придобиваме по-нюансиран и сложен усет за фундаменталната природа на глобализацията.
Джордж Ритзър
Съжалявам, абсолютно съм убеден, че в момента няма реалистична перспектива за много надежда в човешките дела.
Джордж Стайнър
Когато хората са много близки настъпва момент, когато приятелството остарява и ти израстваш от него.
Джордж Харисън
Най-хубавото в бъдещето е, че то идва само по един ден в даден момент от време.
Дийн Ачесън
Не искам да разчитам на нещо, което може да бъде отнето в даден момент.
Дороти Кумсън
Подобно на намаляващата красота, която се завръща за един парализиран от ботокс зависим, колкото по-силно се опитваме да спрем течението на времето, толкова по-малко сме на разположение до момента, в който се стремим да запазим.
Дъглас Рушкоф
Спомням си момента, в който като дете осъзнах, че нещата, които наричаме "телевизионни предавания", всъщност са само нещата, които се поставят между рекламите. По-късно дойдох да видя, че нещата, които се появяват в "безплатната" телевизия, са предавания, които помагат за продажбата на продукти.
Дъглас Рушкоф
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
В момента, в който някой ви каже, че имате рак, все едно умирате. Наистина умираш. Сякаш разбираш, че си смъртен.
Ева Енслър
Животът е свързан с прегръщането на всеки момент, който ви е даден.
Еванджелин Лили
Майка ми, която умря млада, ми предаде склонността към туберкулоза, лесно възбудимият баща, е набожен до фанатизъм потомък на старинен род, посеял в мен семената на безумието... От момента на раждането ми, ангелите на тревогата, безпокойството и смъртта винаги са били около мен... Често съм се събуждал през нощта, оглеждайки стаята и питайки себе си: "В ада ли съм?"
Едвард Мунк
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
71
Следваща