Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момент" - страница 18
Една жена никога, никога, никога не трябва да бъде финансово зависима от никого, особено от мъж, защото в момента, в който станеш зависима, можеш да бъдеш малтретирана.
Сю Графтън
Ако в момента нямате работа и имате компютър и основно ниво на интелигентност, гарантирам, че можете да намерите страхотна работа, платена наистина добре, за по-малко от три месеца. Как? Научете се да програмирате.
Такър Макс
В даден момент от живота си всеки си мисли, че трябва да отиде в юридическо училище. Всъщност може да мислите, че искате да отидете в юридическо училище сега.
Такър Макс
Имало е моменти в кариерата ми, когато трябваше да бъда твърда и трябваше да се справя - но обикновено това е, защото човек ме е подценил. Но освен това, не бих казала, че съм корав човек.
Тамара Мелън
Родителството определено има някои предизвикателни моменти.
Тамара Моури
Не обичам да знам точно какво ще правя в една сцена, защото най-интересните моменти пред публика са мигове на истинска спонтанност.
Тимъти Шаламет
В повечето държави е по-трудно да получите лиценз за вашето куче, отколкото да купите голяма котка. В момента в щата Тексас има повече тигри, отколкото в цяла Индия.
Типи Хедрен
Фактът, че можете да кажете на хората неща, които другите хора само мислят, винаги е забавно. Това е чудесен инструмент и за комедийни моменти.
Том Елис
Логистиката включва средствата и механизмите, които изработват плановете на стратегията и тактиката. Стратегията решава къде да действа; логистика довежда войските до този момент.
Антоан-Анри Жомини
Никога не подценявайте болката на човек, защото в момента на истината всички се борим. Някои просто по-добре крият това от другите.
Уил Смит
Някои инвестиции имат по-висока очаквана възвръщаемост от други. Кои? Е, като цяло те са тези, които ще направят най-лошото в лоши моменти.
Уилям Форсайт Шарп
Баща ми ми разказваше истории, преди да заспя. Когато децата се събираха, в определен момент имах тенденция да измислям свои елементарни вариации на истории, които бях чувал, или да измислям напълно нови.
Уоле Шоинка
Мисля, че проблемът с киното в момента е, че толкова много пари отиват филми, които предлагат определен вид повторение.
Уолтър Хил
Ще промениш света? Е, продължете напред и опитайте. Ще се откажете от него в определен момент и вместо това ще се промените.
Филип Джонсън
В момента чета Евангелията и не мога да намеря доказателства за вида на Христос, който хората изглежда са измислили и създали. Няма доказателства за Христос, кротък и кротък. Мога да намеря Христос състрадателния, нежния, но също така намирам много темпераментен, агресивен, страстен и често ядосан мъж през много време. Ще изберем човек с такава широта, който е огромна фигура. Вярвам, че Христос е живял като личност. Не мисля, че това може да се оспори.
Франко Дзефирели
Най-подходящият момент за това, да се направи нещо е сега.
Арета Франклин
В един момент някой създава дизайн, който е толкова подходящ за задачата, че последователите са принудени да го повторят с минимални промени. Това е формат.
Артемий Лебедев
Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.
Хавиер Бардем
Когато няма от какво да се страхувате, е моментът да започнете да се страхувате от всичко.
Хосе Бергамин
Аз просто изразявам себе си по какъвто да е начин, който смятам за подходящ в момента.
Хърби Хенкок
За мен е важно да изпитвам и усещам това, което героите изпитват. Затова се поставих в тези моменти, в мислите им и оставих това да се случи естествено. Пиша това, което чувствам.
Чеви Стивънс
Правилото "да бъдеш тук и никъде другаде" се явява ключ към пълната концентрация. Да бъдеш само в текущият момент. Не е нищо повече.
Чък Норис
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
71
Следваща